• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 9 scherm reparatie en batterij vervangen

Note 9 scherm reparatie kan voor veel mensen de perfecte oplossing betekenen. Waarom zou je er namelijk voor kiezen om je Samsung Galaxy Note 9 te vervangen wanneer er schade is opgetreden aan het beeldscherm? Het is in de praktijk uitstekend mogelijk om je beeldscherm te laten herstellen. Zo ben je natuurlijk heel wat voordeliger uit. Bovendien hoef je er ook helemaal niet voor te vrezen dat je, je toestel een lange tijd zal moeten missen. Je Note 9 scherm reparatie duurt bij GSM Reparatie Centrum namelijk slechts ongeveer 20 minuten!

Zonder zorgen een Note 9 scherm reparatie laten uitvoeren

Het spreekt voor zich dat je er helemaal niet op zit te wachten dat jouw Note 9 scherm reparatie als gevolg heeft dat je gedurende een lange tijd geen gebruik kan maken van jouw smartphone. Dat begrijpen wij als geen ander. Omwille van deze reden is het mogelijk om gewoon te wachten tot je beeldscherm is hersteld. Dit neemt ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Het spreekt bovendien voor zich dat je door jouw Note 9 scherm reparatie uit te besteden aan ons van GSM Reparatie Centrum ook altijd bent verzekerd van de scherpst mogelijke herstelkost. Al deze verschillende voordelen maken het meer dan de moeite waard om de herstelling van jouw Note 9 scherm aan ons uit te besteden!

Schade aan het beeldscherm van je Samsung Galaxy Note 9 kan op meerdere manieren ontstaan. In het merendeel van de gevallen is ze het gevolg van het laten vallen van je toestel. In dat geval is de schade (afhankelijk van de manier waarop het toestel is gevallen) ook doorgaans vrij aanzienlijk. Waar veel mensen geen rekening mee houden is dat een barst in het scherm van je Samsung Galaxy Note 9 eveneens kan ontstaan door ergens tegenaan te stoten. Hoe dan ook, op welke manier de schade aan je Note 9 scherm ook is ontstaan, in elk geval bieden wij jou de meest efficiënte en interessante Note 9 scherm reparatie aan!

Wanneer is je Note 9 batterij vervangen interessant?

Je doet er bij schade aan het scherm van je Note 9 uiteraard altijd goed aan om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Dat is echter niet het enige onderdeel van je toestel die je aandacht kan vereisen. Wat namelijk ook te denken van de batterij? De Note 9 is uitgerust met een stevige 4000 mAh batterij. Deze zorgt er voor dat het zonder probleem mogelijk is om een volledige dag gebruik te maken van je favoriete smartphone. Het is echter zo dat het vermogen van de batterij na verloop van tijd afneemt. Dat zorgt er voor dat er zich mogelijks extra oplaadbeurten zullen opdringen. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, maar dat is het natuurlijk wel wanneer je vaak onderweg bent.

Je Note 9 batterij vervangen kan een efficiënte oplossing bieden voor bovenstaand probleem. Op deze manier profiteer je terug van een optimale batterijduur zonder dat je daarvoor een nieuwe, grote investering moet doen. Ook het vervangen van de batterij in je Note 9 kan op een zeer efficiënte manier gebeuren waardoor je meteen terug gebruik kan maken van je toestel. Wij zijn je ook op dit vlak dus graag van dienst bij GSM Reparatie Centrum!

Geniet steeds van 12 maanden garantie!

Ongeacht het soort reparatie die je bij GSM Reparatie Centrum laat uitvoeren, je kan altijd rekenen op een garantieperiode van 12 maanden. Dit betekent dat je pas echt op beide oren kan slapen. Of je nu dus met andere woorden de versleten batterij in je Samsung Galaxy Note 9wil laten vervangen of je Note 9 scherm reparatie wenst uit te laten voeren, in beide gevallen is het zonder meer de moeite waard om contact met ons op te nemen!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!