• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 8 scherm reparatie en batterij vervangen

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je nood hebt aan Note 8 scherm reparatie. Dat betekent dat je bent geconfronteerd met schade aan het scherm van je Samsung Galaxy Note 8. Dit is één van de vaakst voorkomende vormen van schade. Ze kan dan ook op een groot aantal verschillende manieren ontstaan. Dit niet alleen door het laten vallen van je toestel, maar ook door er bijvoorbeeld ergens mee tegenaan te stoten. Hoe de schade ook mag zijn ontstaan, het spreekt voor zich dat je deze bij voorkeur zo snel mogelijk zal willen laten herstellen. Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres!

De voordelen van onze Note 8 scherm reparatie

De Samsung Galaxy Note 8 is voorzien van het infinity display. Dit aflopende scherm was ook alterug te vinden in de S7 Edge en S8 toestellen van Samsung. Nu is de beleving voor de gebruiker echter helemaal compleet door de aanwezigheid van een prachtige 6,3 inch display. Het grote scherm waar de Samsung Galaxy Note 8 over beschikt maakt dat ze uitermate geschikt is om mee te multitasken. Dit betekent dat je eenvoudig meerdere apps kan openen en aan elkaar kunt koppelen… althans wanneer het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 geen schade heeft opgelopen. Dan is het mogelijk dat de verschillende taken op je scherm meteen heel wat minder scherp en duidelijk weergegeven zullen worden. Door een beroep te doen op onze Note 8 scherm reparatie kan je in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Onze Note 8 scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

Bovenstaande voordelen zijn nog lang niet alles. Het spreekt namelijk voor zich dat je een Note 8 scherm reparatie pas zal willen laten uitvoeren wanneer je echt vertrouwen hebt in de partij die dit zal doen. Wij van GSM Reparatie Centrum verzekeren onze klanten ten allen tijde een zo optimaal mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit uit zich onder meer onder de vormvan een garantieperiode van 12 maanden op elke reparatie die wij uitvoeren.

Waarom je Note 8 batterij vervangen interessant kan zijn

Veel mensen staan er vaak niet bij stil, maar de batterijduur van de batterij in hun Samsung Galaxy Note 8 zal na verloop van tijd (aanzienlijk) gaan afnemen. Het resultaat hiervan is dat je mogelijks niet meer voldoende hebt aan één enkele oplaadbeurt per dag. Dat is vervelend. Veel mensen zijn tegenwoordig namelijk vaak onderweg en willen daarbij ten allen tijde kunnen rekenen op de mogelijkheden van hun smartphone. Onvoldoende batterijduur kan op dit vlak echter stevig roet in het eten gooien. Je Note 8 batterij vervangen kan evenwel al snel zorgen voor de perfecte oplossing. Zo geniet je terug ten volle van jouw toestel!

Het spreekt voor zich dat niet alleen zichtbare schade een probleem kan vormen voor wat het gebruik van jouw Samsung Galaxy Note 8 betreft. Een versleten batterij zie je op het eerste zicht uiteraard niet, maar je merkt het wel. Je Note 8 batterij vervangen mag dan wel een kleine kostprijs met zich meebrengen, je zal nagenoeg meteen kunnen vaststellen dat het gebruiksgenot van je smartphone terug naar een aanzienlijk hoger niveau zal worden getild.

Laat jouw Samsung Galaxy Note 8 nu herstellen!

Wil je terug echt naar volle tevredenheid gebruik kunnen maken van alle functies waar je Samsung Galaxy Note 8 over beschikt? Ben je daarom op zoek naar een geschikte partij voor het laten vervangen van de batterij in je smartphone of voor het herstellen van de schade die je beeldscherm heeft opgelopen? Dan is het altijd meer dan de moeite waard om daarvoor een beroep te doen op GSM Reparatie Centrum. Twijfel dus niet langer en contacteer ons snel voor het uitvoeren van jouw Note 8 scherm reparatie!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!