• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 20 scherm reparatie en batterij vervangen

De Samsung Note 20 beschikt over een normale camera, maar ook een groothoeklens waarmee er veel objecten op de foto passen. Met de telelens zoom je tot drie keer in zonder dag je foto minder scherp wordt. De Note 20 heeft een 6,7 inch full hd scherm, groot maar ideaal om films te kijken of om games mee te spelen. Met de meegeleverde S Pen kan je het toestel nauwkeurig bedienen en zelfs tekenen. Vanwege de Exynos 990 processor en een groot 8 GB werkgeheugen schakelt dit toestel snel tussen verschillende apps. De forse 4.300 mAh batterij gaat na een volledige lading de hele dag mee. Opladen gaat razendsnel met de meegeleverde snellader.

De voordelen van een Samsung Note 20 scherm reparatie

Het scherm van de Samsung Note 20 kan breken wanneer het scherm is gevallen. Hierdoor kan je splinters krijgen maar kan het ook zijn dat het touchscreen wordt aangetast. Door een Samsung Note 20 scherm reparatie te laten uitvoeren, kan je rekenen op de volgende voordelen:

  • Een Note 20 scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant zijnde gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

Wij bieden een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit van producten. Hierom hanteert GSM Reparatie Centrum een garantieperiode tot 12 maanden op de uitgevoerde reparatie.

Laat tijdig je Samsung Note 20 batterij vervangen!

De Samsung Note 20 heeft een 4300 mAH batterij. Zeker in het eerste jaar kan je hier het toestel een dag mee gebruiken. Maar na verloop van tijd komt hier hoogstwaarschijnlijk verandering in. Het is namelijk zo dat de batterijduur en -capaciteit gedurende de tijd zal afnemen. Hierdoor heb je niet langer genoeg aan één enkele oplaadbeurt per dag. Dit kan behoorlijk vervelend zijn. Zeker als je graag bereikbaar wilt zijn gedurende de dag. Echter kan je er helaas niet veel aan doen. Je Samsung Note 20 batterij laten vervangen kan er voor zorgen dat je weer kan rekenen op je originele batterijduur.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Vaak als er iets kapot gaat aan een Samsung wordt er snel gedacht dat er een nieuwe telefoon nodig is. Wanneer er een barst in het scherm zit lijkt een Samsung Note 10 Plus scherm reparatie nog wel logisch, maar als de telefoon niet meer aan gaat wordt er al snel niet meer aan repareren gedacht. Dat is zonde omdat je dan in veel gevallen een telefoon weg doet die nog prima een hele tijd mee zou kunnen. Het laten vervangen van onderdelen is na lang gebruik haast onvermijdelijk maar het is een stuk voordeliger dan het direct aanschaffen van een nieuwe telefoon. Ook is het in veel gevallen sneller geregeld als het aanschaffen en volledig instellen van een nieuwe smartphone.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!