• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 scherm reparatie en batterij vervangen

Midden 2019 kondigde Samsung de Galaxy Note 10 aan. Dit is de eerste Note serie die meerdere varianten heeft zoals de bekende S serie. Naast de Note 10 is er ook de krachtigere Note 10 Plus en begin 2020 kwam er de Note 10 Lite bij. Alle varianten van de Note serie worden geleverd met een S Pen, waarmee je gemakkelijk en snel aantekeningen kan maken in notities.

Voordelen van een Note 10 scherm reparatie

De Samsung Note 10 heeft een 6.3 inch full HD scherm. Het scherm heeft net als sommige Note en S serie toestellen een infinity scherm. Door dit scherm kan je makkelijk multitasken of films en series kijken. Ondanks de grootte van het scherm, betekend dat niet dat het scherm minder snel kapot gaat. Sterker nog, een barst kan al snel het gebruikersgemak veranderen.  Door een beroep te doen op een Note 10 scherm reparatie kan je in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Onze Note 10 scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant zijnde gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

GSM Reparatie Centrum staat achter de kwaliteit van de producten en service die geleverd wordt. Hierdoor verzekeren wij onze klanten ten allen tijde een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit uit zich onder andere in de vorm van een garantieperiode tot 12 maanden op de reparatie die uitgevoerd is.

Waarom je Note 10 batterij vervangen interessant kan zijn

De batterijduur van de batterij in je Samsung Note 10 zal na verloop van tijd afnemen. Dit leidt ertoe dat je niet meer voldoende hebt aan één keer opladen per dag. Dit kan als erg vervelend ervaren worden. Omdat we tegenwoordig veel onderweg zijn en onze telefoon altijd nodig hebben, is het snel leeg gaan van de batterij buitengewoon vervelend. Je Note 10 batterij vervangen kan al snel zorgen voor de perfecte oplossing. Zo geniet je weer ten volle van jouw toestel!

Het spreekt voor zich dat niet alleen zichtbare schade een probleem kan vormen voor wat het gebruik van jouw Samsung Note 10 betreft. Een versleten batterij zie je op het eerste zicht niet, maar je merkt het wel in het dagelijkse gebruik. Je Note 10 batterij vervangen mag dan wel een kleine kostprijs met zich meebrengen, je zal nagenoeg meteen kunnen vaststellen dat het gebruiksgenot van je smartphone terug naar een aanzienlijk hoger niveau zal worden getild.

Laat je Samsung Note 10 zo snel mogelijk  herstellen!

Als er iets kapot is aan je Samsung Note 10, is het begrijpelijk dat je de functies van de telefoon wilt gebruiken zoals dat hoort. GSM Reparatie Centrum helpt je graag hierbij. Laat daarom zo snel mogelijk een Samsung Note 10 scherm reparatie uitvoeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!