• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 scherm reparatie en batterij vervangen

Midden 2019 kondigde Samsung de Galaxy Note 10 aan. Dit is de eerste Note serie die meerdere varianten heeft zoals de bekende S serie. Naast de Note 10 is er ook de krachtigere Note 10 Plus en begin 2020 kwam er de Note 10 Lite bij. Alle varianten van de Note serie worden geleverd met een S Pen, waarmee je gemakkelijk en snel aantekeningen kan maken in notities.

Voordelen van een Note 10 scherm reparatie

De Samsung Note 10 heeft een 6.3 inch full HD scherm. Het scherm heeft net als sommige Note en S serie toestellen een infinity scherm. Door dit scherm kan je makkelijk multitasken of films en series kijken. Ondanks de grootte van het scherm, betekend dat niet dat het scherm minder snel kapot gaat. Sterker nog, een barst kan al snel het gebruikersgemak veranderen.  Door een beroep te doen op een Note 10 scherm reparatie kan je in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Onze Note 10 scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant zijnde gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

GSM Reparatie Centrum staat achter de kwaliteit van de producten en service die geleverd wordt. Hierdoor verzekeren wij onze klanten ten allen tijde een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit uit zich onder andere in de vorm van een garantieperiode tot 12 maanden op de reparatie die uitgevoerd is.

Laat je Samsung Note 10 zo snel mogelijk  herstellen!

Als er iets kapot is aan je Samsung Note 10, is het begrijpelijk dat je de functies van de telefoon wilt gebruiken zoals dat hoort. GSM Reparatie Centrum helpt je graag hierbij. Laat daarom zo snel mogelijk een Samsung Note 10 scherm reparatie uitvoeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug