• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Het scherm van de Samsung Note 10 Plus is bijna randloos en daarom 6.8 inch. Hiermee kan je elk detail van je serie zijn. Daarnaast beschikt het toestel over een 12 megapixel standaard camera, de 16 megapixel groothoeklens en de 12 megapixel telelens over een time of flight sensor. Hiermee creëer je een scherpte-diepte effect bij portretfoto’s. Daarnaast kan je door de snellaadfunctie, de Note 10 Plus razendsnel opladen.

Wat zijn de voordelen van een Samsung Note 10 Plus scherm reparatie?

Net als bij elke telefoon, kan het scherm van de Samsung Note 10 Plus ook breken. Dit tast vaak het gebruikersgemak aan. Dit op een negatieve manier door bijvoorbeeld losse glasscherven op het scherm. Door een beroep te doen op een Note 10 Plus scherm reparatie kan je in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Onze Note 10 Plus scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant zijnde gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

Wij bieden een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit van producten. Hierom hanteert GSM Reparatie Centrum een garantieperiode tot 12 maanden op de uitgevoerde reparatie.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Vaak als er iets kapot gaat aan een Samsung wordt er snel gedacht dat er een nieuwe telefoon nodig is. Wanneer er een barst in het scherm zit lijkt een Samsung Note 10 Plus scherm reparatie nog wel logisch, maar als de telefoon niet meer aan gaat wordt er al snel niet meer aan repareren gedacht. Dat is zonde omdat je dan in veel gevallen een telefoon weg doet die nog prima een hele tijd mee zou kunnen. Het laten vervangen van onderdelen is na lang gebruik haast onvermijdelijk maar het is een stuk voordeliger dan het direct aanschaffen van een nieuwe telefoon. Ook is het in veel gevallen sneller geregeld als het aanschaffen en volledig instellen van een nieuwe smartphone.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!