• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Het scherm van de Samsung Note 10 Plus is bijna randloos en daarom 6.8 inch. Hiermee kan je elk detail van je serie zijn. Daarnaast beschikt het toestel over een 12 megapixel standaard camera, de 16 megapixel groothoeklens en de 12 megapixel telelens over een time of flight sensor. Hiermee creëer je een scherpte-diepte effect bij portretfoto’s. Daarnaast kan je door de snellaadfunctie, de Note 10 Plus razendsnel opladen.

Wat zijn de voordelen van een Samsung Note 10 Plus scherm reparatie?

Net als bij elke telefoon, kan het scherm van de Samsung Note 10 Plus ook breken. Dit tast vaak het gebruikersgemak aan. Dit op een negatieve manier door bijvoorbeeld losse glasscherven op het scherm. Door een beroep te doen op een Note 10 Plus scherm reparatie kan je in ieder geval rekenen op de volgende voordelen:

  • Onze Note 10 Plus scherm reparatie neemt gemiddeld slechts 20 minuten tijd in beslag;
  • De herstelling wordt uitgevoerd terwijl je als klant zijnde gewoon kan wachten;
  • Wij zorgen ten allen tijde voor een zo laag mogelijke kostprijs voor de reparatie;

Wij bieden een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid en kwaliteit van producten. Hierom hanteert GSM Reparatie Centrum een garantieperiode tot 12 maanden op de uitgevoerde reparatie.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Vaak als er iets kapot gaat aan een Samsung wordt er snel gedacht dat er een nieuwe telefoon nodig is. Wanneer er een barst in het scherm zit lijkt een Samsung Note 10 Plus scherm reparatie nog wel logisch, maar als de telefoon niet meer aan gaat wordt er al snel niet meer aan repareren gedacht. Dat is zonde omdat je dan in veel gevallen een telefoon weg doet die nog prima een hele tijd mee zou kunnen. Het laten vervangen van onderdelen is na lang gebruik haast onvermijdelijk maar het is een stuk voordeliger dan het direct aanschaffen van een nieuwe telefoon. Ook is het in veel gevallen sneller geregeld als het aanschaffen en volledig instellen van een nieuwe smartphone.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug