• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Het scherm van de Samsung Note 10 Lite is maar liefst 6.7 inch groot waardoor je elk detail van de filmpjes die je kijkt ziet. De Note 10 Lite kwam later op de markt dan de voorgangers van de serie zoals de Note 10 en de Note 10 Plus. Namelijk begin 2020. Desalniettemin, de Note 10 Lite in ongeveer even groot als de Note 10 Plus.

Extra informatie over de Note 10 Lite

Met de 12 megafixel camera maakt je bij weinig licht scherpe foto. Daarnaast zit er een groothoeklens in het toestel en kan je door middel van de telelens zoom zonder kwaliteitsverliezen inzoomen op objecten in de verte. Daarnaast krijg je net als bij de andere Note toestellen, een S Pen waarmee je aantekeningen kan maken.

Mogelijke reparaties voor de Note 10 Lite

Er zijn meerdere reparaties die uitgevoerd kunnen worden voor je Note 10 Lite. Je kunt bij GSM Reparatie Centrum dan ook terecht voor al deze reparaties. Hierboven vind je een overzicht van de reparaties waarvoor je bij ons langs kunt komen, op een van onze locaties.

Samsung Note 10 Lite scherm vervangen

Een van de meest uitgevoerde reparatie is de Samsung Note 10 Lite scherm reparatie. Een barst in het scherm kan ervoor zorgen dat je scherm niet meer goed werk. Hierom plaatst GSM Reparatie Centrum een nieuw scherm op je Note 10 Lite waardoor je hem weer zonder problemen kan gebruiken.

Waarom voor GSM Reparatie Centrum kiezen?

Bij GSM Reparatie Centrum krijg je te maken met een snel en vakkundig team dat al jouw smartphone problemen op kan lossen. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten, wat betekent dat je snel weer buiten staat met een gemaakte smartphone. Ook prettig: tot 12 maanden garantie en geen onverwachte kosten, want de btw en montage zitten bij de prijs inbegrepen. Je weet dus van te voren precies waar je aan toe bent en dus betaal je gegarandeerd de laagste prijs .

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug