• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Note 10 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Het scherm van de Samsung Note 10 Lite is maar liefst 6.7 inch groot waardoor je elk detail van de filmpjes die je kijkt ziet. De Note 10 Lite kwam later op de markt dan de voorgangers van de serie zoals de Note 10 en de Note 10 Plus. Namelijk begin 2020. Desalniettemin, de Note 10 Lite in ongeveer even groot als de Note 10 Plus.

Samsung Note 10 Lite scherm vervangen

Een van de meest uitgevoerde reparatie is de Samsung Note 10 Lite scherm reparatie. Een barst in het scherm kan ervoor zorgen dat je scherm niet meer goed werkt. Deze barst kan komen omdat de telefoon is gevallen of omdat je ergens tegenaan gestoten bent. Hierdoor kan het scherm gebarsten zijn, maar dat is niet het enige. Het is ook mogelijk dat het touchscreen niet meer volledig werkt of je geen beeld meer hebt.  Hierom plaatst GSM Reparatie Centrum een nieuw scherm op je Note 10 Lite waardoor je hem weer zonder problemen kan gebruiken. De reparatie van een Samsung Note 10 Lite scherm duurt ongeveer 20 minuten. Hierna sta je weer buiten met een goed werkende telefoon waarbij je het toestel weer kan gebruiken zoals je dat voorheen gewend was.

In principe beschik je ook over geen enkele reden om je Samsung S8 scherm reparatie langer uit te stellen dan strikt noodzakelijk is, in tegendeel. Het is namelijk zo dat je bij GSM Reparatie Centrum niet alleen bent verzekerd van een zeer efficiënte oplossing voor de schade, daarnaast kan je ook altijd rekenen op een zeer scherpe herstelkost. Tel daar ook nog eens bij op dat wij al onze klanten steeds een garantieperiode aanbieden van 12 maanden op de uitgevoerde reparatie en het mag duidelijk zijn dat jouw Samsung Note 8 bij ons in goede handen is!

Samsung Note 10 Lite batterij vervangen

Na verloop van tijd is het mogelijk dat de batterijduur van je Samsung Note 10 slechter zal worden. Dat is vervelend, zeker wanneer jij iemand bent die vaak onderweg is. Gedurende de jaren, zal de capaciteit van de batterij afnemen. Daardoor moet je vaker de telefoon oplaten op een dag. Dat hoeft niet tot leidden tot problemen, maar toch wordt het door veel gebruikers van de Samsung Note als probleem gezien.

Gelukkig bestaat er een efficiënte oplossing om bovenstaand probleem op te lossen. Je Samsung Note 8 batterij vervangen heeft namelijk als gevolg dat je meteen terug kan rekenen op de originele batterijcapaciteit. Dit betekent dat de extra oplaadbeurten niet langer noodzakelijkzijn waardoor je terug ten volle kan genieten van al het moois dat jouw Samsung Note 8 voor jou in petto heeft. Het spreekt voor zich dat je Samsung Note 8 batterij vervangen eveneens zonder probleem kan gebeuren door de experts van GSM Reparatie Centrum!

Waarom voor GSM Reparatie Centrum kiezen?

Bij GSM Reparatie Centrum krijg je te maken met een snel en vakkundig team dat al jouw smartphone problemen op kan lossen. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten, wat betekent dat je snel weer buiten staat met een gemaakte smartphone. Ook prettig: tot 12 maanden garantie en geen onverwachte kosten, want de btw en montage zitten bij de prijs inbegrepen. Je weet dus van te voren precies waar je aan toe bent en dus betaal je gegarandeerd de laagste prijs .

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!