• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 8 scherm reparatie

Is jouw Nokia 8 toe aan een scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Nokia 8 heeft een 5.3 inch IPS LCD scherm, waardoor een groot gedeelte van de telefoon uit glas bestaat. Hoewel dit er natuurlijk erg mooi uitziet, is de kans op schade bij een groot glazen scherm natuurlijk een stuk groter dan bij een kleiner scherm. Dit is dan ook de reden dat veel eigenaars van een Nokia 8 worden geconfronteerd met schade aan het scherm. Deze schade kan op verschillende manieren ontstaan maar de meest voorkomende oorzaken zijn valschade en/of schade doordat je ergens tegenaan bent gelopen. Natuurlijk weten wij uit onze eigen ervaringen hoe een barst of scheur in het scherm de gebruikerservaring van de telefoon kan beïnvloeden. Wees er daarom altijd snel bij als het om een scherm reparatie gaat van jouw telefoon.

Het belang van een snelle Nokia 8 scherm reparatie

Zodra jij schade hebt aan het scherm van je Nokia 8 kan je er voor kiezen om deze schade niet te laten repareren en hiermee door te blijven lopen. Dit is dan ook waar veel Nederlanders voor kiezen en deze keuze wordt vooral gemaakt vanuit kostenbesparende overwegingen. Maar wist je dat een scherm reparatie van jouw Nokia 8 helemaal niet duur hoeft te zijn? Bij GSM Reparatie Centrum betaal je namelijk maar € 89,- voor een nieuw scherm. Deze prijs is inclusief BTW en montage. Heb jij dus schade in het scherm van je Nokia 8? Kies dan voor een voordelige oplossing met GSM Reparatie Centrum.

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

Heb je behoefte aan meer informatie over een Nokia 8 scherm reparatie óf ben je benieuwd of wij ook jouw scherm reparatie kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum al jarenlang de specialist op het gebied van Nokia 8 scherm reparaties.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug