• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 8 scherm reparatie

Is jouw Nokia 8 toe aan een scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Nokia 8 heeft een 5.3 inch IPS LCD scherm, waardoor een groot gedeelte van de telefoon uit glas bestaat. Hoewel dit er natuurlijk erg mooi uitziet, is de kans op schade bij een groot glazen scherm natuurlijk een stuk groter dan bij een kleiner scherm. Dit is dan ook de reden dat veel eigenaars van een Nokia 8 worden geconfronteerd met schade aan het scherm. Deze schade kan op verschillende manieren ontstaan maar de meest voorkomende oorzaken zijn valschade en/of schade doordat je ergens tegenaan bent gelopen. Natuurlijk weten wij uit onze eigen ervaringen hoe een barst of scheur in het scherm de gebruikerservaring van de telefoon kan beïnvloeden. Wees er daarom altijd snel bij als het om een scherm reparatie gaat van jouw telefoon.

Kies je model

Het belang van een snelle Nokia 8 scherm reparatie

Zodra jij schade hebt aan het scherm van je Nokia 8 kan je er voor kiezen om deze schade niet te laten repareren en hiermee door te blijven lopen. Dit is dan ook waar veel Nederlanders voor kiezen en deze keuze wordt vooral gemaakt vanuit kostenbesparende overwegingen. Maar wist je dat een scherm reparatie van jouw Nokia 8 helemaal niet duur hoeft te zijn? Bij GSM Reparatie Centrum betaal je namelijk maar € 89,- voor een nieuw scherm. Deze prijs is inclusief BTW en montage. Heb jij dus schade in het scherm van je Nokia 8? Kies dan voor een voordelige oplossing met GSM Reparatie Centrum.

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

Heb je behoefte aan meer informatie over een Nokia 8 scherm reparatie óf ben je benieuwd of wij ook jouw scherm reparatie kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum al jarenlang de specialist op het gebied van Nokia 8 scherm reparaties.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!