• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 8.1 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum begrijpt dat veel mensen er niet op zitten te wachten om Nokia 8.1 scherm reparatie uit te voeren. Een scherm reparatie heeft namelijk als reputatie dat het veel tijd in beslag neemt en je daardoor ook je telefoon gedurende een langere tijd kwijt bent. Niets is echter minder waar, want bij GSM Reparatie Centrum voeren wij een scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten. Hierdoor kun je binnen no-time weer genieten van een goed werkende telefoon waar je alles weer mee kunt doen.

Kies je Nokia 8.1 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Stop met het uitstellen van je Nokia 8.1 scherm reparatie

De Nokia 8.1 heeft een 6.2 inch Full HD+ scherm. In totaal bestaat 81,2% van de voorkant van de Nokia uit scherm. Met zo’n scherm dat zich bijna over de gehele grootte van de telefoon uitstrekt wordt de kans op schade aan het glas aanzienlijk verhoogd. Wanneer je eenmaal schade hebt aan het glas kan dat voor veel gebruikers een doorn in het oog zijn, video’s bekijken en/of door de tijdlijn van sociale media scrollen kan niet de gewenste gebruikerservaring opleveren. Wees daarom altijd op tijd met een Nokia 8.1 scherm reparatie. GSM Reparatie Centrum staat altijd klaar voor onze klanten en wij kunnen jouw telefoon voor een interessante prijs repareren. Hiernaast profiteer je bij ons tot wel 12 maanden garantie.

Een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Een Nokia 8.1 scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum kost nog geen 20 minuten. Neem gerust even plaats in onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Wil jij weer volop gebruik kunnen maken van jouw Nokia 8.1? Laat jouw telefoon dan repareren door GSM Reparatie Centrum. Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum is dé specialist op het gebied van Nokia 8.1 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!