• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 7 Plus scherm reparatie

Ben jij op zoek naar een geschikte partner op het gebied van Nokia 7 Plus scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Bij GSM Reparatie Centrum zorgen we er voor dat de schade aan jouw Nokia 7 Plus voordelig en snel wordt hersteld. Wij regelen een scherm reparatie namelijk al binnen 20 minuten voor je. Neem rustig plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Wil jij dus de schade aan jouw Nokia 7 Plus op een voordelige en snelle manier herstellen? Dan weet je dat je bij ons moet zijn.

Kies je Nokia 7 Plus reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Snel een Nokia 7 Plus scherm reparatie laten uitvoeren

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We onderhouden er contact mee met andere mensen, gebruiken het voor ons werk en maken flink gebruik van sociale media. Wanneer er een flinke barst of scheur in het scherm zit van jouw telefoon kan dat betekenen dat veel van deze taken hieronder gaan lijden. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het van belang dat je jouw telefoon snel laat repareren. Hoe langer je wacht met het repareren van je telefoon, hoe groter de kans op ergere schade wordt

Uit onze eigen ervaringen is gebleken dat veel Nederlanders wachten met het repararen van hun smartphone, vaak uit kostenbesparende overwegingen. Maar wist je dat een Nokia 7 Plus scherm reparatie helemaal niet duur hoeft te zijn? Bij GSM Reparatie Centrum bieden wij deze reparatie namelijk al aan vanaf € 189,-. Deze prijs is inclusief montage en BTW.

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over een Nokia 7 Plus scherm reparatie of ben benieuwd of wij iets anders voor je kunnen betekenen? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, jouw specialist op het gebied van Nokia 7 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!