• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 7 Plus scherm reparatie

Ben jij op zoek naar een geschikte partner op het gebied van Nokia 7 Plus scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Bij GSM Reparatie Centrum zorgen we er voor dat de schade aan jouw Nokia 7 Plus voordelig en snel wordt hersteld. Wij regelen een scherm reparatie namelijk al binnen 20 minuten voor je. Neem rustig plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Wil jij dus de schade aan jouw Nokia 7 Plus op een voordelige en snelle manier herstellen? Dan weet je dat je bij ons moet zijn.

Kies je Nokia 7 Plus reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Snel een Nokia 7 Plus scherm reparatie laten uitvoeren

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We onderhouden er contact mee met andere mensen, gebruiken het voor ons werk en maken flink gebruik van sociale media. Wanneer er een flinke barst of scheur in het scherm zit van jouw telefoon kan dat betekenen dat veel van deze taken hieronder gaan lijden. Dit wil natuurlijk niemand en daarom is het van belang dat je jouw telefoon snel laat repareren. Hoe langer je wacht met het repareren van je telefoon, hoe groter de kans op ergere schade wordt

Uit onze eigen ervaringen is gebleken dat veel Nederlanders wachten met het repararen van hun smartphone, vaak uit kostenbesparende overwegingen. Maar wist je dat een Nokia 7 Plus scherm reparatie helemaal niet duur hoeft te zijn? Bij GSM Reparatie Centrum bieden wij deze reparatie namelijk al aan vanaf € 189,-. Deze prijs is inclusief montage en BTW.

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Wil je meer weten over een Nokia 7 Plus scherm reparatie of ben benieuwd of wij iets anders voor je kunnen betekenen? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, jouw specialist op het gebied van Nokia 7 Plus scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug