• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 6 scherm reparatie

De keuze maken voor een Nokia 6 scherm reparatie kan voor veel mensen dé oplossing zijn waar ze al gedurende een lange tijd naar op zoek zijn. Loop jij al maandenlang met een barst of scheur in je telefoon die alleen maar erger lijkt te worden? Dan wordt het eens tijd om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn in staat om jouw Nokia 6 al binnen 20 minuten te repareren. Kom gerust eens langs bij onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht óf stuur je kapotte telefoon eenvoudig naar ons op. Zodra wij jouw opgestuurde telefoon hebben ontvangen sturen wij deze binnen 48 uur gerepareerd terug. Wel zo makkelijk.

Kies je Nokia 6 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Zonder zorgen een Nokia 6 scherm reparatie laten uitvoeren

Met GSM Reparatie Centrum ben je ervan verzekerd dat wij jouw Nokia 6 reparatie zonder problemen én al binnen 20 minuten uitvoeren. Wij weten namelijk als geen ander dat niemand zin heeft om lang te wachten op hun gerepareerde smartphone. Daarnaast biedt GSM Reparatie Centrum een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jou kapotte smartphone te repareren je van ons het betaalde bedrag terugkrijgt. Daarnaast bieden wij een Nokia 6 scherm reparatie al aan vanaf € 79,-. Bij GSM Reparatie Centrum kan je dan ook terecht voor een snelle en voordelige reparatie van jouw smartphone.

Behoefte aan extra informatie?

Heb je behoefte aan extra informatie over de Nokia 6 reparatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door te mailen naar [email protected] Al meer dan 8 jaar is GSM Reparatie Centrum dé specialist op het gebied van Nokia 6 scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!