• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 6.1 scherm reparatie

Er is een grote kans dat je op deze pagina terecht bent gekomen, doordat je behoefte hebt aan een Nokia 6.1 scherm reparatie. In dat geval staat GSM Reparatie Centrum klaar om jou te helpen. Heb jij schade aan het scherm van jouw Nokia 6.1 opgelopen doordat je ergens tegenaan bent gelopen óf doordat je je telefoon hebt laten vallen? Dan kan je bij GSM Reparatie Centrum jouw Nokia 6.1 al binnen 20 minuten laten repareren. Neem rustig plaats in één van onze wachtruimtes in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout óf stuur je telefoon eenvoudig op. Na ontvangst van jouw telefoon zorgen wij ervoor dat je deze binnen 48 uur gerepareerd en al thuis ontvangt. Wel zo makkelijk.

De voordelen van een Nokia 6.1 scherm reparatie

Zodra je met een beschadiging in het scherm van je Nokia 6.1 rond blijft lopen verhoog je de kans op extra schade. Door een kras of scheur in het scherm wordt het scherm van de telefoon namelijk fragieler, waardoor een nieuwe scheur of kras in het scherm zo gemaakt is. Uit onze eigen jarenlange ervaring weten wij dat veel Nederlanders lang wachten met repareren van hun smartphone. Dit doen zij vooral uit tijd- en kostenbesparende overwegingen, maar wist je dat een Nokia 6.1 scherm reparatie helemaal niet duurt hoeft te zijn? Wij voeren een scherm reparatie namelijk al uit vanaf € 59,-. Daarnaast ontvang je jouw telefoon 20 minuten na aflevering volledig gerepareerd terug, vanaf dat moment kan jij dus weer optimaal gebruik maken van jouw Nokia 6.1.

Laat jouw Nokia 6.1 nu repareren!

Ben jij het zat om met schade aan het scherm van je Nokia 6.1 rond te lopen? Dan wordt het eens tijd dat je contact gaat opnemen met GSM Reparatie Centrum. Wij repararen het scherm van jouw Nokia 6.1 al binnen 20 minuten en zorgen ervoor dat jouw telefoon weer naar behoren werkt. Behoefte aan meer informatie of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door te mailen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum jouw specialist voor het uitvoeren van Nokia 6.1 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!