• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 6.1 Plus scherm reparatie

Heb jij behoefte aan een Nokia 6.1 Plus scherm reparatie? Dan heb je met GSM Reparatie Centrum de specialist gevonden waar je naar op zoek bent. Een beschadigd LCD-scherm is iets waar niemand op zit te wachten. Smartphones zijn tegenwoordig namelijk niet meer uit ons leven weg te denken. We gebruiken onze smartphones namelijk voor allerlei toepassingen, namelijk; werk, sociale media, ontspanning én nog veel meer. Hoe zonde zou het zijn het zijn als jij door een beschadigd scherm je smartphone niet meer optimaal kunt gebruiken? Voorkom dit probleem en maak vandaag nog een afspraak met GSM Reparatie Centrum.

Kies je Nokia 6.1 Plus reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Waarom een Nokia 6.1 Plus scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar dé specialist op het gebied van reparaties. In al deze jaren hebben wij vrijwel elke beschadigingen en elk type telefoon voorbij zien komen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vrijwel iedere beschadigde telefoon kunnen repareren. Lukt het ons niet om jouw Nokia 6.1 Plus reparatie uit te voeren? Dan krijg je van ons je geld terug. No cure, no pay garantie noemen wij dat. Daarnaast bieden wij deze reparatie al aan vanaf € 69,-. Wist je dat GSM Reparatie Centrum al binnen 20 minuten een Nokia 6.1 Plus scherm reparatie kan uitvoeren? Stop daarom met twijfelen en breng jouw beschadigde Nokia 6.1 Plus naar één van de vestigingen van GSM Reparatie Centrum. Niet in de buurt of heb je geen tijd om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw beschadigde telefoon naar ons op te sturen. Binnen 48 uur krijg jij je gerepareerde telefoon weer thuis afgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de reparaties die uitgevoerd worden door GSM Reparatie Centrum of ben je benieuwd of wij ook jouw beschadigde telefoon kunnen repareren? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. GSM Reparatie Centrum staar klaar om jouw Nokia 6.1 Plus scherm reparatie uit te voeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!