• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 5 scherm reparatie

Wanneer jouw Nokia 5 schade aan het scherm heeft opgelopen is een Nokia 5 scherm reparatie altijd een goed idee. GSM Reparatie Centrum raadt altijd aan om zo schade aan de smartphone zo snel mogelijk te laten repareren, maar toch merken wij dat veel Nederlanders er voor kiezen om te wachten met de reparatie. Dit komt omdat men vreest voor hoge kosten en dat ze hun smartphone gedurende een langere periode kwijt zijn. Dit is bij GSM Reparatie Centrum echter niet het geval! Wij repareren jouw defecte telefoon al binnen 20 minuten tegen een voordelige prijs. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Geen tijd om langs te komen of niet in de buurt? Dan is het ook mogelijk om je defecte Nokia naar ons op te sturen. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur gerepareerd terug.

Kies je Nokia 5 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Waarom kiezen voor een Nokia 5 scherm reparatie?

Zodra er een barst in het scherm van je Nokia 5 opduikt kan dit de gebruiksvriendelijkheid behoorlijk aantasten. Ten eerste zie je een stuk minder op het scherm en daarnaast kan het ook voorkomen dat het scherm niet meer werkt naar behoren. Veel mensen denken dat ze bij schade aan het scherm een nieuwe telefoon moeten aanschaffen. Niets is echter minder waar! GSM Reparatie Centrum biedt een Nokia 5 scherm reparatie namelijk al aan voor € 69,-. Neem contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen.

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Heb je vragen over de scherm reparatie van jouw Nokia 5 of ben je benieuwd of wij jouw beschadigde telefoon kunnen repareren? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, dé specialist op het gebied van Nokia 5 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug