• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 5 scherm reparatie

Wanneer jouw Nokia 5 schade aan het scherm heeft opgelopen is een Nokia 5 scherm reparatie altijd een goed idee. GSM Reparatie Centrum raadt altijd aan om zo schade aan de smartphone zo snel mogelijk te laten repareren, maar toch merken wij dat veel Nederlanders er voor kiezen om te wachten met de reparatie. Dit komt omdat men vreest voor hoge kosten en dat ze hun smartphone gedurende een langere periode kwijt zijn. Dit is bij GSM Reparatie Centrum echter niet het geval! Wij repareren jouw defecte telefoon al binnen 20 minuten tegen een voordelige prijs. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Geen tijd om langs te komen of niet in de buurt? Dan is het ook mogelijk om je defecte Nokia naar ons op te sturen. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur gerepareerd terug.

Kies je Nokia 5 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Waarom kiezen voor een Nokia 5 scherm reparatie?

Zodra er een barst in het scherm van je Nokia 5 opduikt kan dit de gebruiksvriendelijkheid behoorlijk aantasten. Ten eerste zie je een stuk minder op het scherm en daarnaast kan het ook voorkomen dat het scherm niet meer werkt naar behoren. Veel mensen denken dat ze bij schade aan het scherm een nieuwe telefoon moeten aanschaffen. Niets is echter minder waar! GSM Reparatie Centrum biedt een Nokia 5 scherm reparatie namelijk al aan voor € 69,-. Neem contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen.

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Heb je vragen over de scherm reparatie van jouw Nokia 5 of ben je benieuwd of wij jouw beschadigde telefoon kunnen repareren? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, dé specialist op het gebied van Nokia 5 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!