• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 5.1 scherm reparatie

Een Nokia 5.1 scherm reparatie biedt uitkomst voor mensen die een barst of een scheur in het scherm van hebben van hun Nokia 5.1 telefoon. Het laten uitvoeren van deze reparatie zorgt er voor dat je weer ten volle kan genieten van jouw telefoon. Uit ervaringen van GSM Reparatie Centrum is gebleken dat veel Nederlanders wachten met repareren van hun defecte smartphone. Dit omdat ze bang zijn voor hoge kosten en/of hun telefoon niet gedurende een langere tijd kwijt willen zijn. Deze vrees is echter nergens voor nodig. Bij GSM Reparatie Centrum repareren wij je telefoon binnen 20 minuten tegen een voordelige prijs. Kom vandaag nog langs óf maak online een afspraak.

Snel jouw Nokia 5.1 scherm reparatie laten uitvoeren

GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van telefoon reparaties. Inmiddels hebben wij te maken gehad met vrijwel elke situatie en zijn wij verzekerd van onze mogelijkheden. Daarom bieden wij onze klanten een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat je niets hoeft te betalen wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren. Wel zo eerlijk vinden we zelf. GSM Reparatie Centrum voert een Nokia 5.1 scherm reparatie al uit vanaf € 59,-. Kom langs in één van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht óf stuur je defecte telefoon naar ons op. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur gerepareerd terug.

Behoefte aan extra informatie over de reparatie

Wil je meer weten over GSM Reparatie Centrum voordat je besluit om je telefoon naar ons op te sturen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum dé specialist op het gebied van Nokia 5.1 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!