• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 5.1 Plus scherm reparatie

Ben je bang dat je voor een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie veel geld kwijt bent? Dan kunnen wij je verzekeren dat deze vrees nergens voor nodig is, in tegendeel! GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Wij kunnen jouw Nokia 5.1 Plus dan ook op een voordelige én snelle manier repareren. Wanneer je jouw defecte telefoon bij ons aflevert repareren wij deze binnen 20 minuten. Dit betekent dat je dus al na 20 minuten kunt genieten van een volledig gerepareerde telefoon die weer naar behoren werkt. Wacht niet langer met het repareren van jouw defecte telefoon en maak vandaag nog een afspraak bij GSM Reparatie Centrum.

Kies je Nokia 5.1 Plus reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie zonder zorgen

De Nokia 5.1 Plus heeft een 5,9 Inch LCD-scherm met een resolutiedisplay van 2160×2080 en vrijwel de gehele voorkant van de telefoon bestaat uit scherm. Hierdoor wordt het nog uitnodigender om bijvoorbeeld series en films op je telefoon te kijken. Hier komt echter al snel verandering in wanneer er een scheur of barst in het scherm ontstaat. Zo’n beschadiging kan dan ineens een enorme doorn in het oog zijn van vele gebruikers. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum. Wij bieden een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie al aan vanaf € 69,-.

Wacht niet te lang met contact opnemen

GSM Reparatie Centrum heeft gemerkt dat veel Nederlanders de keuze maken om te wachten met het repareren van schade aan de telefoon. Vaak zijn ze bang dat ze hun telefoon langdurig kwijt zijn tegen een hoge prijs. Niets is echter minder waar en hoe langer je wacht met het repareren van je telefoon hoe groter de kans wordt op meer schade. Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum doe je het beste door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum de specialist op het gebied van Nokia 5.1 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!