• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 5.1 Plus scherm reparatie

Ben je bang dat je voor een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie veel geld kwijt bent? Dan kunnen wij je verzekeren dat deze vrees nergens voor nodig is, in tegendeel! GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van telefoonreparaties. Wij kunnen jouw Nokia 5.1 Plus dan ook op een voordelige én snelle manier repareren. Wanneer je jouw defecte telefoon bij ons aflevert repareren wij deze binnen 20 minuten. Dit betekent dat je dus al na 20 minuten kunt genieten van een volledig gerepareerde telefoon die weer naar behoren werkt. Wacht niet langer met het repareren van jouw defecte telefoon en maak vandaag nog een afspraak bij GSM Reparatie Centrum.

Kies je Nokia 5.1 Plus reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie zonder zorgen

De Nokia 5.1 Plus heeft een 5,9 Inch LCD-scherm met een resolutiedisplay van 2160×2080 en vrijwel de gehele voorkant van de telefoon bestaat uit scherm. Hierdoor wordt het nog uitnodigender om bijvoorbeeld series en films op je telefoon te kijken. Hier komt echter al snel verandering in wanneer er een scheur of barst in het scherm ontstaat. Zo’n beschadiging kan dan ineens een enorme doorn in het oog zijn van vele gebruikers. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum. Wij bieden een Nokia 5.1 Plus scherm reparatie al aan vanaf € 69,-.

Wacht niet te lang met contact opnemen

GSM Reparatie Centrum heeft gemerkt dat veel Nederlanders de keuze maken om te wachten met het repareren van schade aan de telefoon. Vaak zijn ze bang dat ze hun telefoon langdurig kwijt zijn tegen een hoge prijs. Niets is echter minder waar en hoe langer je wacht met het repareren van je telefoon hoe groter de kans wordt op meer schade. Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum doe je het beste door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum de specialist op het gebied van Nokia 5.1 Plus scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug