• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 3.1 scherm reparatie

Heb je nood aan een Nokia 3.1 scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Helaas is het verschijnen van een barste in het scherm van je Nokia 3.1 zo gebeurd en vaak gebeurd het nog eens op de momenten wanneer je dit het minste kunt gebruiken. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval altijd voor je klaar met een voordelige én snelle scherm reparatie van jouw Nokia 3.1 telefoon. Op al onze scherm reparaties bieden wij een garantietermijn van 12 maanden!

Stel jouw Nokia 3.1 scherm reparatie niet langer uit

De Nokia 3.1 staat bekend om het grote scherm aan de voorkant van de telefoon. Door dit grote scherm wordt het een stuk gemakkelijk om series en films te kijken en kan deze telefoon dus ook makkelijk gebruikt worden bij ontspannende activiteiten. Een barst of een scheur in het scherm kan echter veel verandering teweeg brengen in de gebruikservaring. Ten eerste kan het kijkplezier zeer nadelig worden beïnvloed en daarnaast kan het ook voorkomen dat het scherm niet meer naar behoren werkt. In dat geval biedt een Nokia 3.1 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum uitkomst. Wij repareren jouw defecte scherm al binnen 20 minuten voor een prijs van € 59,-. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.

Profiteer van een garantie van 12 maanden

Het mag duidelijk zijn dat het repareren van het scherm van jouw Nokia 3.1 bij GSM Reparatie Centrum een uitstekend idee is. Wij geloven in onze diensten en daarom bieden wij op alle reparaties een garantietermijn aan van 12 maanden. Niet voor niets zijn wij dan ook al jarenlang dé specialist als het gaat om een Nokia 3.1 scherm reparatie én meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug