• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 3.1 scherm reparatie

Heb je nood aan een Nokia 3.1 scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Helaas is het verschijnen van een barste in het scherm van je Nokia 3.1 zo gebeurd en vaak gebeurd het nog eens op de momenten wanneer je dit het minste kunt gebruiken. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval altijd voor je klaar met een voordelige én snelle scherm reparatie van jouw Nokia 3.1 telefoon. Op al onze scherm reparaties bieden wij een garantietermijn van 12 maanden!

Stel jouw Nokia 3.1 scherm reparatie niet langer uit

De Nokia 3.1 staat bekend om het grote scherm aan de voorkant van de telefoon. Door dit grote scherm wordt het een stuk gemakkelijk om series en films te kijken en kan deze telefoon dus ook makkelijk gebruikt worden bij ontspannende activiteiten. Een barst of een scheur in het scherm kan echter veel verandering teweeg brengen in de gebruikservaring. Ten eerste kan het kijkplezier zeer nadelig worden beïnvloed en daarnaast kan het ook voorkomen dat het scherm niet meer naar behoren werkt. In dat geval biedt een Nokia 3.1 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum uitkomst. Wij repareren jouw defecte scherm al binnen 20 minuten voor een prijs van € 59,-. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.

Profiteer van een garantie van 12 maanden

Het mag duidelijk zijn dat het repareren van het scherm van jouw Nokia 3.1 bij GSM Reparatie Centrum een uitstekend idee is. Wij geloven in onze diensten en daarom bieden wij op alle reparaties een garantietermijn aan van 12 maanden. Niet voor niets zijn wij dan ook al jarenlang dé specialist als het gaat om een Nokia 3.1 scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!