• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 3.1 Plus scherm reparatie

Een Nokia 3.1 Plus scherm reparatie stelt jou weer in staat ten volle te genieten van jouw smartphone. GSM Reparatie Centrum weet als geen ander hoe een barst of scheur in het scherm de gebruikerservaring van de telefoon negatief kan beïnvloeden. Daarnaast is een barst of scheur in scherm in de praktijk sneller gebeurd dan je denkt en vaak gebeurd het ook nog eens op de momenten wanneer je dit het minst kan gebruiken. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval voor je klaar en kunnen wij jouw defecte smartphone binnen 20 minuten weer repareren. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Niet in de buurt of geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon eenvoudig naar ons op. Wij zorgen er voor dat jij je telefoon binnen 48 uur gerepareerd en al weer thuis ontvangt.

De meest efficiënte Nokia 3.1 Plus scherm reparatie

Het is begrijpelijk dat mensen hun smartphone tegenwoordig niet lang meer willen missen. We doen er immers van alles mee, zo gebruiken we de telefoon voor; werk, sociale media, sociale contacten én nog veel meer. Vaak wordt het repareren van de telefoon uitgesteld, omdat men bang is voor hoge kosten en omdat ze vrezen de telefoon een lange tijd kwijt te zijn. Niets is echter minder waar! GSM Reparatie Centrum voert een Nokia 3.1 Plus scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten tegen een voordelige prijs van € 59,-. Neem vandaag nog contact met ons op.

Profiteer van tot wel 12 maanden garantie

BIJ GSM Reparatie Centrum kan je ervan uitgaan dat de reparatie van jouw telefoon altijd door specialisten wordt uitgevoerd. Omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze bieden wij tot wel 12 maanden garantie. Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is niet voor niets de specialist op het gebied van Nokia 3.1 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!