• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto One Vision scherm reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor een Motorola Moto One Vision scherm reparatie. Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje, ook als je de Motorola laat vallen. Of het toestel nu van een hoge of lage hoogte valt, de kans dat het scherm breekt is altijd daadwerkelijk daar. In dit soort gevallen, is GSM Reparatie Centrum er voor jou om je te helpen met een Motorola Moto One Vision scherm reparatie.

Stel je Motorola Moto One Vision scherm reparatie niet uit!

Zodra je je Motorola Moto One Vision laat vallen, is de kans aanwezig dat het scherm kapot gaat. Dit is natuurlijk erg vervelend en dit kan er in sommige gevallen zelfs toe leiden dat je het toestel niet meer naar behoren kan gebruiken. Zo kan het touchscreen niet meer goed werken, waardoor je bepaalde functies niet meer in- of uit kan schaken. Ook kan het LCD beeldscherm vlekken, strepen of zelfs helemaal geen beeld meer vertonen. In deze gevallen is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten herstellen, zodat je de Motorola weer kan gebruiken zoals je gewend bent.

Je beslist zelf op welk moment de herstelling dient te gebeuren. Daarnaast duurt een Motorola Moto One Vision scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum behoorlijk snel. Gemiddeld neemt het herstellen van een Motorola Moto One Vision scherm bij ons ongeveer 30 minuten tijd in beslag. Bovendien garanderen wij al onze klanten uiteraard ook steeds een zeer interessante prijs.

Geniet terug ten volle van je Moto One Vision!

Het is de moeite waard om te ontdekken wat wij, GSM Reparatie Centrum, voor jou kunnen betekenen op het moment dat je telefoon niet meer naar behoren werkt. Wij geven op elke reparatie garantie, zodat je met nog meer vertrouwen gebruik kan maken van de mogelijkheden die GSM Reparatie Centrum je kan bieden.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!