• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto One scherm reparatie

Een Motorola Moto One scherm reparatie biedt uitkomst wanneer jij een barst of een scheur in het scherm hebt van je telefoon. GSM Reparatie Centrum is in staat om deze reparatie zonder problemen én binnen 20 minuten uit te voeren. Neem tijdens de reparatie plaats in onze wachtruimte of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Na de reparatie loop je naar buiten met een telefoon die weer zo goed als nieuw aanvoelt. Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum dan ook dé specialist op het gebied van Motorola Moto One scherm reparatie.

Kies je Moto One reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een Motorola Moto One scherm reparatie

Wanneer je jouw Motorola Moto One bij GSM Reparatie Centrum aflevert gaan onze specialisten aan het werk met het vervangen van het scherm. Het belangrijkste is dat er eerst geconstateerd wordt of er geen interne schade aanwezig is in de telefoon. Een voorbeeld van interne schade is water dat door de scheuren in het scherm is doorgedrongen tot de elektronica van de telefoon. Daarnaast kan ook valschade zorgen voor interne schade in de telefoon. Is er geen interne schade aangericht in de telefoon dan zal de Motorola Moto One scherm reparatie zonder problemen verlopen. Wist je dat het hebben van een scheur of een barst in het scherm de kans op interne schade vergroot? Wacht daarom niet te lang met het repareren van het scherm van de Motorola Moto One.

Vragen of behoefte aan extra informatie?

Heb je vragen of behoefte aan extra informatie over de Motorola Moto One scherm reparatie? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact met ons opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is jouw goedkope specialist op het gebied van Motorola Moto One scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!