• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G8 Power scherm reparatie

Motorola Moto G8 Power scherm reparatie nodig? Dan heb je bij deze de specialist gevonden die jou daarmee kan helpen. GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het repareren van vrijwel elke soort Motorola, dus ook de Motorola Moto G8 Power. In ongeveer een half uur is het scherm van je Motorola Moto G8 Power gerepareerd, waardoor deze weer werkt zoals het zou moeten; zonder klachten. Daarnaast hanteert GSM Reparatie Centrum altijd de scherpte prijzen voor je. GSM Reparatie Centrum is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van scherm reparatie in Nederland.

Stel de Motorola Moto G8 Power scherm reparatie niet uit!

Wanneer je je Motorola Moto G8 Power laat vallen, is de kans groot dat het scherm kapot gaat. Dit is naast vervelend ook soms behoorlijk onhandig omdat het toestel niet meer werkt zoals je dat eerst kon. Zo kan je splinters krijgen op het moment dat het scherm erg versplinterd is of zie je niets meer door strepen in het LCD. Daarom is het voor jezelf verstandig om dit zo snel mogelijk op te lossen en te laten repareren.

Een Motorola Moto G8 Power scherm reparatie duurt bij GSM Reparatie Centrum ongeveer 30 minuten. Daardoor kan je bij ons in de winkel blijven wachten of boodschappen doen in de tussentijd. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om langs te kunnen komen, kan je er ook voor kiezen om je Motorola op te sturen.

Geniet terug ten volle van je Moto G8 Power!

Het is de moeite waard om te ontdekken wat wij, GSM Reparatie Centrum, voor jou kunnen betekenen op het moment dat je telefoon niet meer naar behoren werkt. Wij geven op elke reparatie garantie, zodat je met nog meer vertrouwen gebruik kan maken van de mogelijkheden die GSM Reparatie Centrum je kan bieden.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!