• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G8 Plus scherm reparatie

Heb je je Motorola G8 Plus laten vallen of ben je ergens tegenaan gelopen, waardoor er een barst in je scherm zit? Dat is natuurlijk niet prettig. De kans is groot dat je op zoek bent naar een geschikte partij om een Motorola G8 Plus scherm reparatie te laten uitvoeren. GSM Reparatie Centrum is dé partij voor deze reparatie. Onze reparateurs hebben jarenlange ervaring met het repareren van Motorola telefoons maar ook van andere merken. Daardoor hebben zij bijna altijd wel een antwoord op je reparatievragen en kunnen zij je hierin adviseren.

Meer informatie over de Motorola G8 Plus

De Motorola G8 Plus maakt door de 48 megapixel lens en 16 megapixel groothoeklens, foto’s van alle momenten die je vast wilt leggen. Door het 6,3 inch full HD scherm kan je deze foto’s of je favoriete serie goed bekijken. De Motorola G8 Plus heeft een 4000 mAh batterij, waardoor je zonder op te laden de telefoon de gehele dag kan gebruiken. Wanneer je het toestel moet opladen kun je gebruik maken van de Turbo Power lader, zodat het toestel weer snel is opgeladen.

Motorola G8 Plus scherm reparatie

Wanneer de Motorola G8 Plus valt is er een mogelijkheid dat het scherm breekt. Dit kan ook leiden tot een touchscreen dat op bepaalde plekken niet werkt. Hierdoor kan je wel op het scherm tikken, maar gebeurd er niets. In het ergste geval, werkt het touchscreen helemaal niet meer. Hierdoor is de telefoon dan ook direct niet meer werkbaar waardoor het gebruiksgemak op negatieve manier beïnvloedt is. Gelukkig kan je ook in deze gevallen terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum voor een Motorla G8 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!