• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G7 Power scherm reparatie

Ben je op zoek naar een goedkope specialist op het gebied van Motorola Moto G7 Power scherm reparatie? Dan kan je stoppen met zoeken want met GSM Reparatie Centrum heb je deze goedkope specialist gevonden! GSM Reparatie Centrum is gespecialiseerd in het repareren van vrijwel iedere type Motorola smartphone, waaronder de Motorola Moto G7 Power. Binnen 20 minuten hebben we het scherm van jouw Motorola Moto G7 gerepareerd, waarna deze weer zo goed als nieuw aanvoelt. GSM Reparatie Centrum is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van scherm reparatie in Nederland.

Een Motorola Moto G7 Power scherm reparatie

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kan je ervan uitgaan dat de scherm reparatie altijd door specialisten wordt uitgevoerd. Bij ons kan je terecht voor het vervangen van het scherm van de Motorola Moto G7 Power. Wij voeren deze scherm reparatie al uit voor € 79,-. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dan ook de goedkope Nederlandse specialist genoemd als het om scherm reparaties gaat.

Zodra je jouw beschadigde Motorola Moto G7 Power bij één van de vestigingen van GSM Reparatie Centrum aflevert gaan onze experts mee aan de slag. Zij zijn in staat om jouw Motorola Moto G7 Power scherm reparatie binnen 20 minuten uit te voeren. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Na de reparatie kan je weer genieten van een telefoon die zo goed als nieuw werkt én aanvoelt. GSM Reparatie Centrum raadt klanten altijd aan om niet te lang te wachten met het repareren van het scherm wanneer er een barst of scheur in zit. Hoe langer je blijft lopen met een barst of een scheur in je scherm hoe groter de kans wordt op verdere schade.

Vragen over de scherm reparatie?

Wil je meer weten over hoe de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G7 Power verloopt of ben je gewoonweg op zoek naar extra informatie? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is jouw goedkope specialist op het gebied van Motorola Moto G7 power scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!