• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G7 Plus

Als je op zoek bent naar een geschikte partij om een Motorola G7 Plus scherm reparatie uit te laten voeren, dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De Motorola G7 Plus is een typische Motorola: een complete smartphone met een kenmerkende camera-opstelling aan de achterkant van de telefoon. Het scherm heeft een kleine inkeping en dunnere randen dan andere Motorola telefoons. Daardoor kan je nog meer genieten van het 6,24 inch Full HD+ scherm om video’s of spelletjes op te spelen. Let er echter wel goed op dat je de iPad Air 4 niet uit je handen laat vallen, omdat schade aan het scherm in het kleinste hoekje zit.

Motorola G7 Plus scherm reparatie

Als je je telefoon laat vallen, is er een mogelijkheid dat het scherm barst. Dit geldt helaas ook voor de Motorola G7 Plus. Niet alleen het scherm kan breken waardoor tekst lastig te lezen is, maar er kunnen ook strepen in het LCD-beeldscherm komen waardoor het scherm op een later moment geen beeld meer zal geven. Ten slotte is het ook mogelijk dat het touchscreen op bepaalde plekken niet meer werkt of dat het touchscreen het helemaal niet meer doet. In alle voorgaande gevallen is het aan te raden om een Motorola G7 Plus scherm reparatie uit te laten voeren. Barsten, een niet werkend touchscreen en strepen kunnen het gebruiksgemak van een Motorola G7 Plus belemmeren. Gelukkig kan je ook in deze gevallen terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum voor een Motorola G7 Plus scherm reparatie.

Over GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum voert de Motorola G7 Plus scherm reparatie niet alleen snel, maar ook vakkundig uit. De totaalprijs is altijd inclusief montage, garantie en BTW. Hierdoor weten onze klanten op voorhand al waar ze aan toe zijn. Daarnaast hanteren wij een zo laag mogelijke prijs. Kom nu langs bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige Motorola G7 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!