• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is jouw goedkope, snelle én vakkundige partner als het gaat om Motorola Moto G6 scherm reparatie. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vervangen van schermen voor vrijwel iedere smartphone. Niet voor niets kunnen wij jou dan ook de zekerheid bieden dat onze reparaties binnen 20 minuten klaar zijn. Daarnaast kan je bij ons profiteren van een no cure, no pay garantie. Mocht het ons niet lukken om jouw telefoon te repareren dan krijg je je geld terug. Wel zo eerlijk.

Kies je Moto G6 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Hoe wordt een Motorola Moto G6 scherm reparatie uitgevoerd?

Bij GSM Reparatie Centrum werken we volgens een vast stappenplan. Als eerste zal één van onze aanwezig experts de telefoon inspecteren en beslissen of reparatie nog mogelijk is. Gelukkig zijn wij door onze jarenlange ervaring in staat om de meeste telefoons zonder al te veel problemen te repareren. Twijfel je of jouw telefoon gerepareerd kan worden? Kom dan eens langs bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij staan altijd klaar om je te helpen. Woon je niet in de buurt van één van onze vestigingen of heb je de tijd niet om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw Motorola Moto G6 naar ons op te sturen. Zodra wij jouw kapotte telefoon binnenkrijgen gaan wij ermee aan de slag en zorgen wij ervoor dat wij deze binnen 48 uur weer thuis ontvangt.

Behoefte aan extra informatie?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen staat onze klantenservice klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Weet jij bijvoorbeeld niet of jou telefoon nog te repareren is of heb je behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 47 of stuur een e-mail naar [email protected] Niets voor niets is GSM Reparatie Centrum al jaren de specialist als het gaat om Motorola Moto G6 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug