• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is jouw goedkope, snelle én vakkundige partner als het gaat om Motorola Moto G6 scherm reparatie. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vervangen van schermen voor vrijwel iedere smartphone. Niet voor niets kunnen wij jou dan ook de zekerheid bieden dat onze reparaties binnen 20 minuten klaar zijn. Daarnaast kan je bij ons profiteren van een no cure, no pay garantie. Mocht het ons niet lukken om jouw telefoon te repareren dan krijg je je geld terug. Wel zo eerlijk.

Kies je Moto G6 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Hoe wordt een Motorola Moto G6 scherm reparatie uitgevoerd?

Bij GSM Reparatie Centrum werken we volgens een vast stappenplan. Als eerste zal één van onze aanwezig experts de telefoon inspecteren en beslissen of reparatie nog mogelijk is. Gelukkig zijn wij door onze jarenlange ervaring in staat om de meeste telefoons zonder al te veel problemen te repareren. Twijfel je of jouw telefoon gerepareerd kan worden? Kom dan eens langs bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan kan je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij staan altijd klaar om je te helpen. Woon je niet in de buurt van één van onze vestigingen of heb je de tijd niet om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw Motorola Moto G6 naar ons op te sturen. Zodra wij jouw kapotte telefoon binnenkrijgen gaan wij ermee aan de slag en zorgen wij ervoor dat wij deze binnen 48 uur weer thuis ontvangt.

Behoefte aan extra informatie?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen staat onze klantenservice klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Weet jij bijvoorbeeld niet of jou telefoon nog te repareren is of heb je behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 47 of stuur een e-mail naar [email protected] Niets voor niets is GSM Reparatie Centrum al jaren de specialist als het gaat om Motorola Moto G6 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!