• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie

Ben je op zoek naar een vakkundige, snelle én goedkope partner voor jouw Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie? Stop dan met zoeken! GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van verschillende scherm reparaties. Wij merken dat veel Nederlanders de keuze maken om schade aan het scherm van hun telefoon niet te repareren. Dit kan echter nadelige gevolgen hebben. Hoe langer je namelijk met een beschadigde telefoon blijft rondlopen, hoe groter de kans wordt op extra schade. Daarnaast kan er stof of water de telefoon binnendringen via de scheuren en/of barsten, waardoor het mogelijk is dat de elektronica van de telefoon wordt aangetast.

Kies je Moto G6 Plus reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Scherm
€ 69
Kies je kleur:

Een Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie uitvoeren

Wat komt er kijken bij het uitvoeren van jouw Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie? Wanneer je de telefoon bij ons binnenbrengt wordt er als eerst naar gekeken door één van onze experts. Deze experts inspecteren de telefoon grondig en gaan op zoek naar verdere schade naast het beschadigde scherm. Wordt er geen verdere schade geconstateerd dan zal de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G6 Plus voorspoedig verlopen. Mocht er wel sprake zijn van interne schade aan de telefoon, dan is het waarschijnlijk noodzakelijk dat er ook andere onderdelen vervangen moeten worden. Kom langs in één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout óf stuur je telefoon naar ons op. Zodra wij jouw opgestuurde telefoon hebben ontvangen gaan wij er mee aan de slag en sturen we deze binnen 48 uur weer terug op. Ideaal wanneer je niet in de mogelijkheid bent om zelf langs te komen.

Meer informatie over GSM Reparatie Centrum?

Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je behoefte hebt aan extra informatie. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 47 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is dan ook niet voor niets dé specialist als het gaat om Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug