• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie

Ben je op zoek naar een vakkundige, snelle én goedkope partner voor jouw Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie? Stop dan met zoeken! GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van verschillende scherm reparaties. Wij merken dat veel Nederlanders de keuze maken om schade aan het scherm van hun telefoon niet te repareren. Dit kan echter nadelige gevolgen hebben. Hoe langer je namelijk met een beschadigde telefoon blijft rondlopen, hoe groter de kans wordt op extra schade. Daarnaast kan er stof of water de telefoon binnendringen via de scheuren en/of barsten, waardoor het mogelijk is dat de elektronica van de telefoon wordt aangetast.

Kies je Moto G6 Plus reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Scherm
€ 69
Kies je kleur:

Een Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie uitvoeren

Wat komt er kijken bij het uitvoeren van jouw Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie? Wanneer je de telefoon bij ons binnenbrengt wordt er als eerst naar gekeken door één van onze experts. Deze experts inspecteren de telefoon grondig en gaan op zoek naar verdere schade naast het beschadigde scherm. Wordt er geen verdere schade geconstateerd dan zal de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G6 Plus voorspoedig verlopen. Mocht er wel sprake zijn van interne schade aan de telefoon, dan is het waarschijnlijk noodzakelijk dat er ook andere onderdelen vervangen moeten worden. Kom langs in één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout óf stuur je telefoon naar ons op. Zodra wij jouw opgestuurde telefoon hebben ontvangen gaan wij er mee aan de slag en sturen we deze binnen 48 uur weer terug op. Ideaal wanneer je niet in de mogelijkheid bent om zelf langs te komen.

Meer informatie over GSM Reparatie Centrum?

Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je behoefte hebt aan extra informatie. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 47 of door een e-mail te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is dan ook niet voor niets dé specialist als het gaat om Motorola Moto G6 Plus scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!