• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 Play scherm reparatie

Een Motorola Moto G6 Play scherm reparatie kan je het beste laten uitvoeren door een specialist. GSM Reparatie Centrum is dé specialist die jou daarbij kan helpen. Al meer dan 8 jaar lang hebben wij ervaring met het repareren van vrijwel iedere type smartphone. Wij kunnen onze klanten dan ook een no cure, no pay garantie bieden. Lukt het ons niet om jouw kapotte Motorola Moto G6 Play te repareren? Dan krijg je van ons uiteraard je geld terug. Kom langs in één van onze vestigingen of stuur je telefoon op. Wanneer je jouw telefoon naar ons brengt repararen wij deze binnen 20 minuten. GSM Reparatie Centrum jouw partner voor snelle, vakkundige én goedkope scherm reparaties.

Kies je Moto G6 Play reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Motorola Moto G6 Play scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is jouw specialist op het gebied van scherm reparaties voor de Motorola Moto G6 Play. Breng jouw defecte Motorola naar één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht óf Oosterhout. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan jouw telefoon naar ons op. Zodra wij jouw telefoon hebben ontvangen gaan wij ermee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jij jouw telefoon binnen 48 uur weer gerepareerd thuis ontvangt. De kosten voor het vervangen van het scherm voor de Motorola Moto G6 Play bedragen in totaal € 69,-. Deze prijs is inclusief BTW en montagekosten. Wij zorgen er tijdens de reparatie voor dat geen enkele data verloren gaat en dat je jouw telefoon in dezelfde status ontvangt als die van vóór aflevering, met uitzondering van een nieuw scherm natuurlijk.

Vragen over GSM Reparatie Centrum?

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum is altijd mogelijk. Heb je vragen over de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G6 Play? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 47. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor het uitvoeren van Motorola Moto G6 Play scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug