• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G6 Play scherm reparatie

Een Motorola Moto G6 Play scherm reparatie kan je het beste laten uitvoeren door een specialist. GSM Reparatie Centrum is dé specialist die jou daarbij kan helpen. Al meer dan 8 jaar lang hebben wij ervaring met het repareren van vrijwel iedere type smartphone. Wij kunnen onze klanten dan ook een no cure, no pay garantie bieden. Lukt het ons niet om jouw kapotte Motorola Moto G6 Play te repareren? Dan krijg je van ons uiteraard je geld terug. Kom langs in één van onze vestigingen of stuur je telefoon op. Wanneer je jouw telefoon naar ons brengt repararen wij deze binnen 20 minuten. GSM Reparatie Centrum jouw partner voor snelle, vakkundige én goedkope scherm reparaties.

Kies je Moto G6 Play reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Motorola Moto G6 Play scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is jouw specialist op het gebied van scherm reparaties voor de Motorola Moto G6 Play. Breng jouw defecte Motorola naar één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht óf Oosterhout. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan jouw telefoon naar ons op. Zodra wij jouw telefoon hebben ontvangen gaan wij ermee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jij jouw telefoon binnen 48 uur weer gerepareerd thuis ontvangt. De kosten voor het vervangen van het scherm voor de Motorola Moto G6 Play bedragen in totaal € 69,-. Deze prijs is inclusief BTW en montagekosten. Wij zorgen er tijdens de reparatie voor dat geen enkele data verloren gaat en dat je jouw telefoon in dezelfde status ontvangt als die van vóór aflevering, met uitzondering van een nieuw scherm natuurlijk.

Vragen over GSM Reparatie Centrum?

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum is altijd mogelijk. Heb je vragen over de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G6 Play? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 47. GSM Reparatie Centrum, jouw specialist voor het uitvoeren van Motorola Moto G6 Play scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!