• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G5S Plus scherm reparatie

Met GSM Reparatie Centrum heb je jouw snelle, goedkope en vakkundige partner gevonden als het gaat om Motorola Moto G5S Plus scherm reparatie. Al meer dan 8 jaar zijn wij gespecialiseerd in scherm reparaties voor allerlei typen smartphones. Bij ons kan je profiteren van een no cure, no pay garantie én behoud je altijd de data die op je telefoon staat. Kom langs bij één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout of stuur je defecte telefoon naar ons toe. Zodra je jouw telefoon naar ons opstuurt ontvang je deze binnen 48 uur weer gerepareerd in huis.

Een Motorola Moto G5S Plus scherm reparatie?

Bij GSM Reparatie Centrum kan je ervan uitgaan dat jouw reparatie wordt uitgevoerd door experts. Alvorens er begonnen wordt met de reparatie van jouw telefoon wordt de defecte telefoon eerst geïnspecteerd om te bepalen of er geen interne schade aan de telefoon is aangebracht. Is dit niet het geval dan kan er meteen begonnen worden met het repareren van jouw Motorola Moto G5S Plus. Onze experts zijn altijd binnen 20 minuten klaar met het repareren van jouw defecte telefoon, waardoor je binnen no-time weer kunt genieten van een goed werkende telefoon zonder beschadigingen.

Vragen of behoefte aan extra informatie?

De klantenservice van GSM Reparatie Centrum staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot de scherm reparatie van jouw Motorola Moto G5S Plus. Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 47. Laat jouw Motorola Moto G5S Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!