• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone XS scherm reparatie of achterkant vervangen

Als jij een iPhone XS scherm reparatie of iPhone XS achterkant vervangen reparatie nodig hebt ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Zodra er wat mis mee is kun je bij ons in één van de winkels langskomen of online een afspraak inplannen. Het scherm en de achterkant zijn belangrijke onderdelen waarbij je beter niet kunt wachten met repareren. Wij kunnen een iPhone XS scherm reparatie binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Ook een iPhone XS achterkant vervangen is snel klaar. Het is absoluut de moeite waard om dit te doen zodat je volop gebruik kunt blijven maken van alle geweldige functies van deze smartphone.

Kies je iPhone XS reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een iPhone XS scherm reparatie

Een iPhone XS scherm reparatie is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een zogenaamd ‘refurbished’ beeldscherm. In het laatste geval krijg je dan wel de beschikking over een origineel scherm, daar staat tegenover dat deze als het ware ‘gerecycled’ is. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum in Nederland. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een refurbished scherm beschikt dit scherm wel over precies dezelfde eigenschappen als een compleet nieuw exemplaar. Een refurbished scherm is uiteraard voordeliger geprijsd. Heb je liever een origineel scherm in plaats van een refurbished scherm? Dat is geen probleem. Je iPhone XS scherm reparatie laten uitvoeren kan bij GSM Reparatie Centrum op elk moment van de week.

 • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit tijdens een iPhone XS scherm reparatie, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple producten te komen.
 • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bijvoorbeeld heel snel kan typen. Tevens kan de batterij kan wat sneller leeg gaan omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid krijgen.

De iPhone XS achterkant vervangen

Naast een iPhone XS scherm reparatie kunnen wij ervoor zorgen dat de iPhone XS achterkant vervangen wordt. Eén van de opvallendste eigenschappen van de iPhone XS is het feit dat de achterkant van glas is gemaakt. Alhoewel dit er erg mooi uitziet en het glas een helpende hand biedt bij het draadloos opladen van de iPhone XS is het grote nadeel van dit materiaal dat het erg breekbaar is. Het overkomt ons allemaal wel eens dat we per ongeluk onze telefoon uit onze handen laten glippen, maar met een glazen achterkant kan dit meteen tot veel schade leiden. Vandaar dat beschadigingen aan de achterkant van de iPhone XS vaker voor komen in vergelijking met andere modellen van de iPhone. Gelukkig kun je altijd bij GSM Reparatie Centrum terecht om ervoor te zorgen dat jouw iPhone XS achterkant vervangen wordt. Natuurlijk kan je ook altijd terecht bij ons voor een iPhone XS scherm reparatie.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom je jouw iPhone XS achterkant wilt laten vervangen. Immers bevinden zich meerdere onderdelen van de iPhone XS op of in de buurt van de achterkant. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals:

 • De camera op de achterkant, die inclusief lens vervangen kan worden.
 • Knoppen, bekabeling inbegrepen, voor bijvoorbeeld volumeregeling.
 • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
 • De flitser van de camera.

Wanneer één of meerdere van deze onderdelen mankementen beginnen te vertonen is het een optie om de iPhone XS achterkant te vervangen. Alleen dan ben je er zeker van dat alle onderdelen weer zoals vanouds zullen functioneren. Lees hieronder verder over het gemak van een iPhone XS scherm reparatie of over het gemak van de iPhone XS achterkant vervangen.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan het toch wel eens voorkomen dat je een reparatie nodig hebt. Een iPhone XS scherm reparatie voeren wij binnen 20 minuten uit en direct daarna kan je de telefoon dus weer meenemen en gebruiken. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was, maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden.

Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een iPhone XS scherm reparatie of iPhone XS achterkant vervangen reparatie in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons te verzenden. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone XS scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS achterkant vervangen wordt dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone XS scherm reparatie en na de iPhone XS achterkant vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!