• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone XS Max scherm reparatie en achterkant vervangen

Als jouw iPhone XS Max een reparatie nodig heeft kan je bij ons altijd terecht. Zodra er wat mis is kun je bij ons langskomen op een van onze vestigingen of je kunt via de website een afspraak inplannen. De scherm en batterij zijn de meest belangrijke onderdelen waar je echt niet zonder kunt. Wacht dus niet langer dan nodig met laten repareren. Wij kunnen een iPhone XS Max scherm reparatie direct voor je uitvoeren en dit is al binnen 20 minuten klaar. Ook een iPhone XS Max batterij vervangen is klaar voordat je het weet. Om te zorgen dat je optimaal gebruik kan blijven maken van alle functies van de telefoon is het belangrijk om hier goede zorg voor te dragen.

Kies je iPhone XS Max reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een iPhone XS Max scherm reparatie

Een iPhone XS Max scherm vervangen is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen in diverse kwaliteiten. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm om de goede kwaliteit te kunnen garanderen. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een hergebruikt ofwel refurbished scherm. Dit wil eigenlijk zeggen dat het scherm gerecycled wordt. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum. Deze schermen hebben precies dezelfde eigenschappen als wat je gewend bent. Een refurbished scherm is voordelig geprijsd en wordt veel gekozen door onze klanten. Heb jij liever geen gerecycled scherm dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Je iPhone XS Max scherm vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum uiteraard ook gebeuren door het plaatsen van een volledig nieuw scherm.

 • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele apple producten te komen.
 • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bv. heel snel kan typen, en de batterij kan wat sneller leeg gaan omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid in bv. de zon te krijgen.

iPhone XS Max achterkant vervangen

Door de glazen achterkant van de iPhone XS Max komt het bij consumenten steeds vaker voor dat de achterkant beschadigd raakt of scheuren vertoond. In dat geval raden wij het aan om deze zo snel mogelijk te laten repareren. In de achterkant van de iPhone XS Max bevinden zich verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het goed functioneren van deze smartphone, namelijk:

 • De complete achterkant met zijranden;
 • De camera lens;
 • De knoppen in de rand van uw toestel inclusief de bekabeling hiervoor;
 • Een deel van de WiFi en GPS antennes;
 • De flitser

Heeft u problemen welke gerelateerd zijn aan 2 of meerdere van bovenstaande punten? Dan is het voor uw toestel de beste optie om de achterkant te vervangen. Zoals je ziet aan de lijst met onderdelen, wordt circa 55% van het toestel vervangen door te kiezen voor een nieuwe achterkant bij GSM Reparatie Centrum. Wij maken gebruik van overcomplete onderdelen om de beste kwaliteit in een zo kort mogelijk tijdsbestek aan te bieden.

Na het vervangen van de achterkant testen wij het toestel op alle bovenstaande punten.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan er alsnog wel eens iets kapot gaan waardoor een reparatie nodig is. Elke reparatie voeren wij direct uit waardoor je binnen 20 minuten een volledig herstelde telefoon mee kunt nemen. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit om via de nieuwe website een afspraak in te plannen voor een of meerdere reparaties. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons toe te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet bij een van onze winkels in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone XS Max scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS Max batterij vervangen, dan is de afspraak binnen enkele minuten online geregeld. Zoek jouw reparatie op welke je vindt bij het model iPhone wat je hebt, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in wanneer jij wilt. Zodra wij de telefoon in ontvangst hebben zullen wij deze direct repareren waardoor je hem altijd snel terug in handen hebt. Na een iPhone XS Max scherm reparatie en na de iPhone XS Max batterij vervangen heb je hem dan al binnen maximaal 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij GSM Reparatie Centrum werken wij snel en natuurlijk vakkundig.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug