• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone XR scherm reparatie of achterkant vervangen

GSM Reparatie Centrum is jouw specialist op het gebied van een iPhone XR scherm reparatie of een iPhone XR achterkant vervangen reparatie. Met het uitbrengen van de iPhone X zijn er meerdere modellen uitgebracht. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen en de iPhone XR is een hele aparte in deze serie. Dit model van deze generatie iPhones is een budgetmodel en dat is te merken aan een aantal functies die niet aanwezig zijn. Ook is hierbij de achterkant gemaakt van aluminium en niet van glas zoals de andere varianten. Het scherm is geen OLED, maar LCD en dat scheelt wel weer in de kosten als deze vervangen moet worden. Het is een model waarbij je gebruik kunt maken van vooruitstrevende technologie, maar dan op een meer betaalbare manier. Wij kunnen uiteraard op dit model ook een iPhone XR scherm reparatie uitvoeren en de iPhone XR achterkant vervangen.

Een iPhone XR scherm reparatie laten uitvoeren

Als een scherm kapot gaat kan het gaan om een kleine barst die bij gebruik eigenlijk niet eens echt opvalt, maar het kan ook zijn dat het glas helemaal is versplinterd. Je zou denken dat je bij een kleine barst niet direct hoeft langs te komen voor een iPhone XR scherm reparatie. Toch is deze gedachte niet helemaal juist. Barsten maken de telefoon namelijk kwetsbaarder voor water- en stofschade. Ook kan de schade enorm groot zijn wanneer de telefoon nog een keer botst of valt. Ons advies is dus om bij zowel kleine als grote schade gewoon langs te komen voor een iPhone XR scherm reparatie. Erger je niet langer aan barsten in het scherm van je nieuwe iPhone en laat het gewoon vervangen door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

De iPhone XR achterkant vervangen

Wanneer consumenten zien dat de achterkant van de iPhone XR bij ons vervangen kan worden, wordt vaak aangenomen dat dit louter de achterkant betreft. Echter is dit niet zo. Op en langs de achterzijde bevinden zich namelijk meerdere onderdelen van de iPhone XR. Deze kunnen ook defect raken, waarbij het vervangen van de gehele iPhone XR achterkant in sommige gevallen de beste oplossing is. Ook wanneer de achterkant niet opvallend beschadigd is wordt het toch aangeraden om de iPhone XR achterkant te vervangen. Hieronder een overzicht van de onderdelen van de iPhone XR die op of langs de achterzijde te vinden zijn:

  • De achterkant inclusief aluminium frame.
  • De enige camera, inclusief lens.
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop.
  • Wi-Fi en GPS antennes.
  • De flitser van de camera.

Wanneer er problemen met één of meerdere van deze onderdelen ontstaan, kun je er voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone XR te laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum. Natuurlijk kan je ook nog altijd bij ons terecht voor een iPhone XR scherm reparatie. Op deze manier ben je er zeker van jouw smartphone weer zo goed als nieuw werkt. Een iPhone reparatie is allemaal voor een uitstekende prijs!

Kom direct langs wanneer nodig

Dat jouw telefoon nog niet oud is hoeft niet te betekenen dat een iPhone XR scherm reparatie niet nodig is. Wacht niet totdat de problemen echt groot zijn geworden en kom gewoon eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Een iPhone XR achterkant vervangen zal ervoor zorgen dat je de telefoon weer kunt gebruiken zonder deze meerdere keren per dag op te moeten laden. Heb je een barst in je scherm, laat deze dan niet maanden zitten totdat het nog erger wordt. Kom langs voor een iPhone XR scherm reparatie of voor een iPhone XR achterkant vervangen reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!