• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone X scherm reparatie of achterkant vervangen

Een iPhone X scherm reparatie of de iPhone X achterkant vervangen biedt uitkomst op het moment dat jouw telefoon beschadigd is. De iPhone X is de nieuwste generatie iPhone waarbij opeens een hele hoop nieuwe eigenschappen te ontdekken zijn. Zo heeft hij Face ID en een OLED scherm. Er is geen homebutton aanwezig en de telefoon wordt omschreven als de technologie van de toekomst. Om al deze technologie te kunnen gebruiken bestaat de telefoon uit veel verschillende grote en kleine onderdelen wat betekent dat er ook veel mis kan gaan. Daar hoef jij je gelukkig niet druk om te maken aangezien wij dit altijd voor je kunnen repareren. Of je nou een iPhone X scherm reparatie nodig hebt of dat we de iPhone X achterkant vervangen, je wordt door ons altijd snel en vakkundig geholpen.

Kies je iPhone X reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

De iPhone X scherm reparatie laten uitvoeren

Bij deze iPhone is het scherm een van de meest belangrijke onderdelen. Alles wat je doet wordt bestuurd via het scherm. Behalve de volume- en aan/uit knoppen is er alleen het scherm om te gebruiken. Het is daarom alleen maar belangrijker dat het scherm in goede staat is. Toch is het scherm een erg kwetsbaar onderdeel waar helaas vrij makkelijk schade aan ontstaat. Zelfs als de telefoon beschermd is met een hoesje en screenprotector kan het nog wel eens mis gaan. In dat geval kunnen dan een nieuw scherm voor je plaatsen. Het valt je misschien wel op dat de iPhone X scherm reparatie een stuk duurder is als die van andere modellen. Dit heeft te maken met de technologie en het soort scherm wat deze telefoon heeft. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten schermen bij een iPhone X scherm reparatie:

 • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit als bij een iPhone X scherm reparatie, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple producten te komen.
 • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch-functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bijvoorbeeld heel snel kan typen. Tevens kan de batterij wat sneller leeg gaan, omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.

De iPhone X achterkant vervangen

Naast een iPhone X scherm reparatie kan je bij ons terecht voor de iPhone X achterkant vervangen. De iPhone X achterkant is volledig gemaakt van glas. Dit is dan ook de reden dat deze telefoon maar in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Alhoewel de iPhone X van nature stevig is, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het glas bij een flinke smak beschadigt raakt. In dergelijke gevallen is het nodig om de iPhone X achterkant vervangen reparatie te laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum. Wij zorgen er voor dat je binnen no-time weer beschikt over een mooie achterkant zonder beschadigingen.

Maar er kunnen meer redenen zijn om de iPhone X achterkant te vervangen, naast dat deze middels een val beschadigd is geraakt. Immers zijn hier nog meer onderdelen te vinden die defect of beschadigd kunnen raken. Zo vind je aan de achterkant van de iPhone X de volgende onderdelen die vervangen kunnen worden:

 • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
 • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
 • Knoppen inclusief bekabeling voor bijvoorbeeld het regelen van volume.
 • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
 • De flitser van de camera.

Al deze onderdelen van de iPhone X zijn los te vervangen, maar je kunt er tevens voor kiezen om de gehele achterkant van de iPhone X bij het GSM Reparatie Centrum te laten vervangen. Hierdoor zijn al deze losse onderdelen weer zo goed als nieuw, waardoor jouw iPhone X er weer een tijdje tegenaan kan. Lees hieronder meer over de garanties van onze iPhone X scherm reparatie of de iPhone X achterkant vervangen.

Reparaties met garantie

Soms vraag je je misschien af of het wel echt zin heeft om een iPhone X scherm reparatie uit te laten voeren en of een iPhone X achterkant vervangen het geld wel waard is. Wat als het onderdeel weer vervangen moet worden, waardoor de kosten hoog oplopen? Dit zijn allemaal dingen waar onze klanten zich niet druk om hoeven te maken. Wanneer wij een iPhone X scherm reparatie uitvoeren of andere reparaties uitvoeren krijg je tot 12 maanden garantie. Mocht er binnen die tijd één van de gerepareerde onderdelen kapot gaan wordt deze gewoon weer voor je vervangen zonder kosten. Meer informatie over de garanties van een iPhone X scherm reparatie of de garantie van een iPhone X achterkant vervangen kan je vinden in de garantievoorwaarden.

Wij helpen je graag zodat je jouw iPhone X kunt blijven gebruiken zonder onderdelen die niet werken naar behoren. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de slechte batterij of de grote barsten in het scherm zal het alleen maar lastiger worden om dit weer op te lossen. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone X scherm reparatie en de iPhone X batterij vervangen, zodat je hem nog lang kunt blijven gebruiken.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!