• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone SE scherm reparatie en batterij vervangen

De special edition iPhone die werd uitgebracht door Apple werd de iPhone SE genoemd. Dit model is onwijs populair geweest en wordt nog steeds veel gebruikt. Hij werd in 2016 uitgebracht tegelijk met de iPhone 6. Dit is toch al best weer een tijdje geleden en het is dan onvermijdelijk dat je op een gegeven moment reparaties moet laten uitvoeren als je de telefoon wilt laten gebruiken. Een veelvoorkomende reparatie die wij uitvoeren is de iPhone SE batterij vervangen. Een iPhone SE scherm reparatie komt ook veel voor. Dit zijn onderdelen die onmisbaar zijn bij gebruik en moeten dus ten alle tijden goed functioneren. Wij vertellen je meer over het laten uitvoeren van deze reparaties.

Laat jouw iPhone SE batterij vervangen

Qua ontwerp lijkt de iPhone SE best veel op de 5S maar er zijn toch zeker bepaalde eigenschappen een stuk beter geworden. Dit geldt zeker voor de batterij. In de eerdere modellen werd er een Li/Ion batterij gebruikt en dat is in dit model van de iPhone een 3.82 V 6.21 Wh Li-Ion (Lithium-Ion) batterij. Deze gaat nog langer mee als andere batterijen en is deze beter beschermd tegen onder andere zelfontlading. Dankzij het hoge vermogen, de energiedichtheid en de milieuvriendelijkheid is het niet verwonderlijk dat Apple gekozen heeft voor deze versie van de Li-Ion batterijen voor de iPhone SE. Toch moet een iPhone SE batterij vervangen worden na een aantal jaren van gebruik. Het advies is twee jaar voor batterijen in tegenstelling tot bijvoorbeeld een beeldscherm. Een iPhone SE scherm reparatie voer je alleen uit als het scherm bijvoorbeeld gebarsten is.

Een iPhone SE scherm reparatie laten uitvoeren

Het is belangrijk om een scherm te hebben wat goed leesbaar is en wat veilig te gebruiken is. Wanneer er barsten in het glas zitten is dat niet het geval. Afhankelijk van hoe erg de schade is kunnen er stukjes glas losraken en dat moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Kies er daarom bij voorkeur voor om direct met de telefoon langs te komen voor een reparatie. Binnen 20 minuten is jouw telefoon weer klaar om meegenomen te worden. Je hebt de keuze tussen een zwart of wit scherm en ook wat betreft de kwaliteit heb je opties. Een refurbished scherm is verwijderd van een andere telefoon en vervolgens nagekeken of deze nog als nieuw is. Deze is dus wel al gebruikt maar nog zo goed als nieuw. De kwaliteit hiervan is precies zoals je gewend bent van het scherm. We hebben ook kopie schermen welke we kunnen plaatsen alleen kan je hierbij wel net wat verschil in de kwaliteit opmerken. Het verschil zit voornamelijk in de kleuren en helderheid wat je zal zien. Dit zijn goedkopere schermen als de refurbished opties voor een iPhone SE scherm reparatie.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone SE scherm reparatie of voor een iPhone SE batterij vervangen zijn wij de juiste partij. Vanaf het moment dat je jouw telefoon bij ons brengt duurt het 20 minuten en dan is hij alweer klaar om te gebruiken. Ook krijg je op de vervangen onderdelen tot 12 maanden garantie van ons. Normaal gesproken liep je misschien binnen wanneer je toevallig in de buurt was maar met onze nieuwe website kan het allemaal makkelijker. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor elke reparatie die je nodig hebt. Stel je voor dat je een iPhone SE scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone SE batterij vervangen, dan zoek je deze binnen het aanbod en plaats je een of meerdere reparaties in de winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Als je ervoor kiest om langs te komen in de winkel kan het je een hoop wachttijd schelen en je kan op deze manier ook je telefoon naar ons opsturen voor reparatie. Het duurt dan maximaal 48 uur voordat je deze weer terug in huis hebt. Wij repareren altijd zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat je binnen de kortste keren weer gebruik kunt maken van jouw telefoon.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug