• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone SE 2020 scherm reparatie en batterij vervangen

De special edition iPhone die werd uitgebracht door Apple werd de iPhone SE genoemd. Dit model is onwijs populair geweest en wordt nog steeds veel gebruikt. Hij werd in 2020 eindelijk opnieuw uitgebracht. Dit is een model als de iPhone 8 kwa uiterlijk maar van binnen een iPhone 11! Een supersnelle compacte telefoon dus! Een veelvoorkomende reparatie die wij uitvoeren is het iPhone SE (2020) scherm vervangen. Een iPhone SE (2020) achterkant reparatie komt ook veel voor. Dit zijn onderdelen die onmisbaar zijn bij gebruik en moeten dus ten alle tijden goed functioneren. Wij vertellen je meer over het laten uitvoeren van deze reparaties.

Laat jouw iPhone SE (2020) scherm vervangen

Qua ontwerp lijkt de iPhone SE (2020) best veel op de iPhone 8 maar er zijn toch zeker bepaalde eigenschappen een stuk beter geworden. Dit geldt zeker voor de nieuwe proccessor. Door deze nieuwe proccessor (ook gebruikt in de iPhone 11 Pro) is de telefoon lekker snel. Dit resulteerd erin dat de namaak schermen, welke wij als kopie aanbieden voor de iPhone 8, niet of niet goed functioneren op een iPhone SE (2020). Om deze reden voorziet GSM Reparatie Centrum de  iPhone SE 2020 enkel van originele schermen. Zo ben je er zeker van dat je iPhone SE 2020 scherm reparatie snel en soepel verloopt en de kwaliteit gewaarbord blijft!

Een iPhone SE 2020 scherm reparatie laten uitvoeren

Het is belangrijk om een scherm te hebben wat goed leesbaar is en wat veilig te gebruiken is. Wanneer er barsten in het glas zitten is dat niet het geval. Afhankelijk van hoe erg de schade is kunnen er stukjes glas losraken en dat moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Kies er daarom bij voorkeur voor om direct met de telefoon langs te komen voor een reparatie. Binnen 20 minuten is jouw telefoon weer klaar om meegenomen te worden. Je hebt de keuze tussen een zwart of wit scherm.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone SE scherm reparatie of voor een iPhone SE achterkant vervangen zijn wij de juiste partij. Vanaf het moment dat je jouw telefoon bij ons brengt duurt het 20 minuten en dan is hij alweer klaar om te gebruiken. Ook krijg je op de vervangen onderdelen tot 12 maanden garantie van ons. Normaal gesproken liep je misschien binnen wanneer je toevallig in de buurt was maar met onze nieuwe website kan het allemaal makkelijker. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor elke reparatie die je nodig hebt. Stel je voor dat je een iPhone SE scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone SE batterij vervangen, dan zoek je deze binnen het aanbod en plaats je een of meerdere reparaties in de winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Als je ervoor kiest om langs te komen in de winkel kan het je een hoop wachttijd schelen en je kan op deze manier ook je telefoon naar ons opsturen voor reparatie. Het duurt dan maximaal 48 uur voordat je deze weer terug in huis hebt. Wij repareren altijd zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat je binnen de kortste keren weer gebruik kunt maken van jouw telefoon.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!