• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone scherm reparatie Utrecht

GSM Reparatie Centrum – Utrecht

Adres:Smaragdplein 237, 3523EJ, Utrecht

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 10:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zeker met een kwetsbaar scherm als van de iPhone kan dit al snel grote gevolgen hebben. De schermen barsten helaas vrij snel als de telefoon valt. Goede bescherming is daarom altijd aan te raden maar kan niet altijd alles voorkomen. Als jouw scherm gebroken is kan je deze niet meer gebruiken omdat er stukken glas los kunnen komen. Laat dan snel een iPhone scherm reparatie Utrecht uitvoeren zodat je weer zorgeloos kunt bellen, appen en meer. Telefoons zijn haast niet meer te missen in het leven en een goed werkende telefoon is daarom onwijs belangrijk.

Prijsverschillen in de iPhone schermen

Niet elke iPhone scherm reparatie Amsterdam is even prijzig. Dit zie je wanneer je bij verschillende modellen kijkt. Op zich is dit niet heel vreemd. Wanneer je een ouder model hebt zijn de onderdelen al verminderd in waarde en is vervangen dus erg voordelig. Het nieuwste model iPhone kost altijd het meeste om te laten vervangen. Als jij een iPhone scherm reparatie Utrecht nodig hebt selecteer je het model iPhone wat je hebt in ons assortiment waarna je de reparatie kunt selecteren. Zo kan je via de website ook een afspraak maken. Wat wij echt aanraden is om voor een klein bedrag extra direct te kiezen voor een screenprotector ongeacht het model van jouw iPhone.

Controleer de overige onderdelen

Dat je schade ziet aan de buitenkant van een telefoon wil niet altijd zeggen dat dat het enige is. Als een telefoon een flinke klap op de grond maakt zal dat ook andere onderdelen geen goed doen. Hierom is het erg belangrijk om te checken of andere onderdelen nog in goede staat zijn. Dit kunnen wij natuurlijk direct even voor je doen. Wij raden altijd aan om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen waardoor deze bij een val niet volledig de klap te verduren krijgt. Dit kan echt de staat van jouw telefoon redden.

iPhone scherm reparatie Utrecht door ons laten uitvoeren

Wij hebben een passie voor het werken met merktelefoons en doen dit al 8 jaar. Wij zien al onze klanten graag met een lach op het gezicht de winkel verlaten. Daarom zorgen wij dat je als klant een aantal grote voordelen hebt. Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen via onze nieuwe website. Zodra we jouw telefoon hebben gaan we ermee aan de slag. We repareren wat jij van ons verwacht en zullen eventueel in overleg nog andere reparaties kunnen uitvoeren. Door onze ervaring is jouw telefoon snel klaar en is hij weer als nieuw. Wij werken op nu cure no pay basis wat wil zeggen dat je pas hoeft te betalen als alles werkt zoals je mag verwachten. Voor een iPhone scherm reparatie Utrecht zijn wij in alle gevallen weer de beste partij.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug