• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Je kan niet altijd voorkomen dat een scherm breekt. Niemand heeft immers tijd om de hele dag maar op te letten. Ook met een screenprotector kan het nog wel eens mis gaan. Het is erg jammer als je door een gebroken scherm je telefoon niet meer kunt gebruiken. Gelukkig is het niet nodig om lang zo rond te blijven lopen. Binnen een mum van tijd kunnen wij jouw scherm vervangen. Een iPhone scherm reparatie Rotterdam is al binnen 20 minuten klaar. Hierna zal jouw telefoon er weer uitzien als nieuw en kan hij weer zorgeloos gebruikt worden.

Prijsverschillen in de schermen

Niet elke iPhone scherm reparatie Rotterdam is even duur. Het verschil zit hem in de verschillende modellen die er zijn. Op zich is dit niet heel vreemd ondanks dat het best even zo kan lijken. Wanneer je een ouder model hebt zijn de onderdelen al verminderd in waarde en is vervangen dus een stuk goedkoper als van een nieuwer model. Het nieuwste model iPhone kost altijd het meeste om te laten vervangen en hierbij kunnen de prijzen best oplopen. Toch is het altijd voordeliger als het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Via onze website zie je direct welke modellen wij mee werken en wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zo kan je via de website ook een afspraak maken. Wat wij echt aanraden is om voor een klein bedrag direct te kiezen voor een screenprotector ongeacht het model van jouw iPhone.

Controleer jouw iPhone

Wanneer je een telefoon laat vallen of botsen zal je schade aan het scherm makkelijk opmerken. Daaronder zitten onderdelen die ook kapot kunnen gaan door een flinke val. Het is daarom belangrijk om te controleren of de telefoon behalve het kapotte scherm nog wel goed werkt. Dit is iets waar wij je natuurlijk ook bij kunnen helpen. Wij kunnen ons namelijk best voorstellen dat het lastig is om te bepalen of er meer mis is als de oppervlakkige schade. Kom daarom gerust even persoonlijk bij ons langs en dan nemen wij een kijkje naar jouw telefoon.

iPhone scherm reparatie Rotterdam door ons laten uitvoeren

Wanneer je kiest voor ons om jouw iPhone scherm reparatie Rotterdam door ons te laten doen zal je snel merken dat er voordelen zijn. Door onze nieuwe website is het erg makkelijk om een afspraak in te plannen. Dit kan zijn om langs te komen maar ook om jouw iPhone op te sturen. Als je de telefoon opstuurt heb je hem binnen 48 uur terug en wanneer je naar de winkel komt is dat al binnen 20 minuten. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons en hebben dus al enorm veel schermen vervangen. Daarnaast bieden wij alleen originele kwaliteitsonderdelen aan. Hierdoor zijn we er erg snel en efficiënt in en zal het repareren altijd goed gebeuren. Wij van het GSM reparatie centrum werken op no cure no pay basis en je betaalt dus niks totdat alles volledig naar wens is. Voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam zijn wij in alle gevallen weer de beste partij.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug