• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone scherm reparatie Den Haag

Het gebeurt haast iedereen wel eens dat een telefoon valt of botst wanneer deze in een broekzak zit. De schermen zijn erg kwetsbaar waardoor deze dan al snel beschadigd raken. Zeker als je hier geen bescherming op hebt zitten is een flinke beschadiging al snel ontstaan. Wij zien van alles, van een kleine barst tot een volledig kapot scherm voorbij komen. Een kapot scherm is er een waarmee je niet zou moeten werken. Er kunnen stukjes glas uit komen en je zou er op deze manier dus geen gebruik van moeten maken. Wij kunnen makkelijk en voordelig een iPhone scherm reparatie Den Haag uitvoeren waardoor je de telefoon weer veilig kunt gebruiken.

Prijsverschillen in de schermen

De prijzen van verschillende modellen liggen erg uit elkaar. Dit kan misschien een beetje vreemd lijken maar eigenlijk is het erg logisch. Een ouder model iPhone is niet meer zoveel waard als de nieuwere en de onderdelen zijn dan ook goedkoper. Hierdoor betaal je voor een iPhone 5 maar enkele tientjes terwijl een nieuw model scherm honderden euro’s kan kosten. Toch is het laten uitvoeren van een iPhone scherm reparatie Den Haag een stuk voordeliger als het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Een telefoon laten vallen valt helaas niet onder de garantie van je telefoon en je moet zelf voor de kosten opdraaien.

Onderdelen checken

Als een telefoon valt is de kans aanwezig dat het scherm breekt en dit is dan goed zichtbaar. Daarnaast kunnen op dit moment ook andere onderdelen beschadigd raken. Het is daarom belangrijk om te controleren of het scherm het enige probleem is. Andere onderdelen zullen niet zichtbaar zijn maar zal je later zeker opmerken. Het is belangrijk om te weten wat er mis is met jouw telefoon om een afspraak te kunnen maken. Wij kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om te bepalen of er meer mis is als de oppervlakkige schade. Als je twijfels hebt kan je het beste even telefonisch contact opnemen of langskomen in de winkel.

iPhone scherm reparatie Den Haag

Wanneer je kiest voor ons om jouw iPhone scherm reparatie Den Haag door ons te laten doen heb je altijd een aantal grote voordelen. Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen, zeker met onze nieuwe website. Als je de telefoon opstuurt heb je hem binnen 48 uur terug en wanneer je naar de winkel komt is dat al binnen 20 minuten. Je hebt de telefoon altijd weer snel in eigen handen. Al 8 jaar lang repareren wij verschillende merktelefoons en vervangen wij onder andere schermen. Hierdoor zijn we er erg snel en efficiënt in en zal het altijd goed gebeuren. Wij van GSM Reparatie Centrum werken op no cure no pay basis en blijven dus werken totdat jij helemaal tevreden bent. Voor een iPhone scherm reparatie Den Haag zijn wij in alle gevallen weer de beste partij.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug