• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie

Ook al doe je nog zo je best om het te voorkomen, het kan gebeuren dat een onderdeel van je iPhone stuk gaat en alleen een reparatie de juiste oplossing is om de iPhone weer werkend te krijgen. Mocht je behoefte hebben aan een iPhone reparatie, dan is het GSM Reparatie Centrum het beste adres voor jou. Hier kun je binnen 20 minuten elk onderdeel van jouw telefoon laten repareren, en elke Apple iPhone van 2009 en later kan ik één van onze filialen gerepareerd worden. Hieronder kun je meer informatie lezen over de Apple reparatie die bij het GSM Reparatie Centrum uitgevoerd kan worden.

Soorten iPhone

Zoals eerder al werd aangegeven, kun je elke iPhone die vanaf 2009 of later verkrijgbaar is laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum. Hieronder wordt op een rijtje gezet welke Apple iPhone reparaties dit allemaal betreft.

iPhone 5 – 5C – 5S

Wat de iPhone 5 zo bijzonder maakt, is het feit dat dit de laatste Apple iPhone was waarop Steve Jobs invloed had op de productie. Dit model is een stuk dunner en lichter, wat gekoppeld wordt aan een groter scherm met een aspect ratio van bijna 16:9. Ondanks dat er al snel een nieuwe iPhone volgde, was de iPhone 5 een populaire variant die door vele mensen bezit wordt. Of het nu gaat om een reparatie voor de iPhone 5, de 5C of de 5S, bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres.

iPhone 6 – 6 plus – 6S – 6S plus

In september van het jaar 2014 werden deze modellen van de Apple iPhone uitgebracht. Verbeteringen van de iPhone 6 ten opzichte van de voorgaande modellen zijn de snellere processor, de scherpe camera’s, verbeterde Wi-Fi connectie, levensduur van de batterij en de strakkere redesign van het uiterlijk. De iPhone 6S en 6S plus beschikken over verbeterde hardware ten opzichte van de iPhone 6 en 6 plus. Uiteraard kunnen wij de iPhone reparatie ook voor dit model uitvoeren.

iPhone SE

De iPhone SE werd net na de iPhone 6 uitgebracht. SE staat in dit geval voor Special Edition, een speciale uitgave. De SE werd gezien als een betaalbare variant. Qua design leek deze smartphone dan ook op een iPhone 5S, maar dan voorzien van betere hardware en andere upgrades. Er is nooit een opvolger gemaakt van deze SE, wat erg jammer is gezien de populariteit van deze compacte en lichte smartphone.

iPhone 7 – 7 plus

De iPhone 7 en de 7 plus zijn de 10e generatie iPhones van Apple. Qua design is de iPhone 7 vergelijkbaar met voorgaande modellen, maar je hebt bij deze smartphone wel meer keuze qua kleuren. Daarnaast is de iPhone 7 beter bestand tegen stof en water. Dit is de eerste iPhone waarbij de ingang voor een hoofdtelefoon verwijderd is, voortaan dien je gebruik te maken van draadloze headsets voor het beluisteren van audio. Verder bezit deze iPhone de standaard vooruitgangen: betere hardware, betere camera’s en de meest recente variant van iOS. Een iPhone reparatie aan de iPhone 7 en de 7 plus kun je laten uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum.

iPhone 8 – 8 plus

In 2017 werd wederom een nieuwe generatie aan iPhones uitgebracht: de iPhone 8 en de iPhone 8 plus. Qua design was de iPhone 8, op een glazen achterkant na, uiterst vergelijkbaar met het voorgaande model. De hardware maakt het verschil, want deze iPhone komt inclusief een snellere processor, een betere camera, verbeterde display, meer geheugen en de meest recente uitgave van iOS. Een opvallende innovatie was het wireless charging, waarbij je draadloos de iPhone 8 kunt opladen. Voor een reparatie aan jouw iPhone 8 of 8 plus ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

iPhone X – XS – XR – XS Max

Het meeste recente model van de Apple iPhone is de iPhone X. Deze is verkrijgbaar in vier varianten: de reguliere iPhone X, de XS, de XR en de XS Max, waarbij ze op volgorde qua capaciteiten gezet zijn. Een aantal innovaties zorgen er voor dat deze iPhone door velen bestempeld wordt als de telefoon van de toekomst. Hierbij moet je denken aan functies en toevoegingen zoals het nieuwe OLED display, draadloos opladen en de snelste hardware tot nu toe. Ook de toevoeging van Face ID is opvallend, een authenticatiesysteem waarbij alleen het gezicht van de eigenaar de iPhone kan openen. Met een nieuw model is het helemaal zonde als deze kapot kan gaan. Gelukkig bieden ook ook voor de nieuwste modellen een iPhone reparatie aan.

Welke iPhone reparatie kun je laten uitvoeren?

Een gemiddelde iPhone bezit vele onderdelen, welke allen aan een reparatie onderhevig kunnen zijn. Hieronder vind je de onderdelen van een iPhone die je middels een iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum kunt laten repareren dan wel laten vervangen:

 • Scherm
 • Achterkant
 • Laadconnector
 • Microfoon
 • Batterij
 • Camera
 • Camera lens
 • Oorspeakers
 • Luidspreker
 • Volumeknoppen
 • Aan uit knop
 • Proximity sensor
 • WiFi antenne
 • Trilmotor
 • Audio ingang (bij de oudere modellen)
 • Home button

Zoals je kunt zien, kun je bijna elk onderdeel van de iPhone laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum. Wat er ook nodig is, wij staan je met raad en daad bij. Het GSM Reparatie Centrum kan natuurlijk niet garanderen dat elke iPhone gebaat is bij een reparatie, maar we doen altijd ons best om er voor te zorgen dat jouw iPhone binnen 20 minuten gemaakt is.

Voordelen van een iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum

Het GSM Reparatie Centrum bevindt zich op drie locaties door heel Nederland: Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Via onze website kun je een afspraak voor je iPhone reparatie maken wanneer jou dat uitkomt. Natuurlijk is het tevens mogelijk om eventjes onze winkel binnen te wandelen. Wij doen altijd ons best om binnen 20 minuten het defecte onderdeel te repareren. Na de reparatie geven wij je 12 maanden garantie. En dat allemaal voor de beste prijs! Laat daarom jouw iPhone reparatie of iPad reparatie uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum.

Wij van het GSM Reparatie Centrum zijn landelijk actief in verschillende delen van Nederland. Zo kun je bij ons terecht wanneer je woonachtig bent in o.a. Alkmaar, Amstelveen, Almelo, Amersfoort, Leeuwarden en in Leiden. Via onze website kun je snel een afspraak inplannen of je toestel naar ons opsturen, waardoor je zelf niet hoeft te reizen naar een van onze locaties.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug