• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone XS scherm reparatie en achterkant vervangen

Als jouw iPhone XS een reparatie nodig heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Zodra er wat mis mee is kun je bij ons in een van de winkels langskomen of een afspraak inplannen. Het scherm en de achterkant zijn belangrijke onderdelen waarbij je beter niet kunt wachten met repareren. Wij kunnen een iPhone XS scherm reparatie direct voor je uitvoeren en dit is al binnen 20 minuten klaar. Ook een iPhone XS achterkant vervangen is snel klaar. Het is absoluut de moeite waard om dit te doen zodat je volop gebruik kunt blijven maken van alle geweldige functies van deze smartphone.

Kies je iPhone XS reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Een iPhone XS scherm reparatie

Een iPhone XS scherm vervangen is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een zogenaamd ‘refurbished’ beeldscherm. In het laatste geval krijg je dan wel de beschikking over een origineel scherm, daar staat tegenover dat deze als het ware ‘gerecycled’ is. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek waar GSM Reparatie Centrum in Nederland over beschikt. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een refurbished scherm beschikt deze wel over precies dezelfde eigenschappen als een compleet nieuw exemplaar. Een refurbished scherm is uiteraard voordeliger geprijsd. Ben jij helemaal niet zo te vinden voor het gebruik van een refurbished scherm bij jou iPhone XS? Dat is geen probleem. Je iPhone XS scherm vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum op elk moment van de week.

 • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele apple producten te komen.
 • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bv. heel snel kan typen, en de batterij kan wat sneller leeg gaan omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid in bv. de zon te krijgen.

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone XS wordt aangeraden na ongeveer twee jaar gebruik. Dit heeft verschillende redenen. Na verloop van tijd zal je merken dat de batterij sneller leeg raakt en dat deze dus vaker opgeladen moet worden. Dit komt niet altijd goed uit waardoor het beter is de batterij op tijd te vervangen. Kies je ervoor om hier toch mee te wachten dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan je telefoon bijvoorbeeld opeens uitvallen terwijl de batterij eigenlijk nog niet leeg is. De iPhone XS batterij vervangen na twee jaar gebruik kan dit probleem voorkomen.

De iPhone XS achterkant vervangen

Eén van de opvallendste eigenschappen van de iPhone X is het feit dat de achterkant van glas is gemaakt. Alhoewel dit er erg mooi uitziet en het glas een helpende hand biedt bij het draadloos opladen van de iPhone XS is het grote nadeel van dit materiaal dat het erg breekbaar is. Het overkomt ons allemaal wel eens dat we per ongeluk onze telefoon uit onze handen laten glippen, maar met een glazen achterkant kan dit meteen tot veel schade leiden. Het is om deze reden dat beschadigingen aan de achterkant van de iPhone XS vaker voor komen in vergelijking met andere modellen van de iPhone. Gelukkig kun je altijd bij het GSM Reparatie Centrum terecht om jouw iPhone XS achterkant te laten vervangen.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom je jouw iPhone XS achterkant wilt laten vervangen. Immers bevinden zich meerdere onderdelen van de iPhone XS op of in de buurt van de achterkant. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals:

 • De camera op de achterkant, die inclusief lens vervangen kan worden.
 • Knoppen, bekabeling inbegrepen, voor bijvoorbeeld volumeregeling.
 • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
 • De flitser van de camera.

Wanneer één of meerdere van deze onderdelen mankementen beginnen te vertonen is het een optie om de gehele achterkant van de iPhone XS te vervangen. Dan ben je er zeker van dat deze onderdelen weer zo goed als nieuw zullen functioneren.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan het toch wel eens voorkomen dat je een reparatie nodig hebt. Elke reparatie voeren wij binnen 20 minuten uit en direct daarna kan je de telefoon dus weer meenemen en gebruiken. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons te verzenden. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone XS scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone XS scherm reparatie en na de iPhone XS batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij GSM Reparatie Centrum staat de klant op nummer 1 en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug