• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 8 scherm reparatie of achterkant vervangen

Bij GSM Reparatie Centrum kan je terecht voor een snelle en vakkundige iPhone 8 scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 8 achterkant. De iPhone 8 is door Apple in het jaar 2017 uitgebracht. Het lijkt dan misschien haast niet mogelijk dat daar nu al reparaties voor nodig zijn. Toch kan er altijd wat gebeuren, waardoor je bij ons langs moet komen. Zeker een iPhone 8 scherm reparatie kan al snel nodig zijn. Ook komt het helaas regelmatig voor dat de achterkant van deze telefoon aan vervanging toe is, maar gelukkig kunnen wij deze ook prima vervangen. Wij vertellen je meer over de iPhone 8 achterkant vervangen en de scherm reparatie zodat je vast weet hoe dit allemaal in zijn werk gaat wanneer je bij ons langs komt.

Langskomen voor een iPhone 8 scherm reparatie

Doordat het scherm gemaakt is van dun glas ziet de telefoon er slank en stijlvol uit. Toch maakt dit het scherm ook wel wat vatbaarder voor schades. Een kleine botsing wanneer de telefoon in je broekzak zit kan al genoeg zijn om het glas te laten barsten. Het gebruik van bescherming voor de telefoon wordt dus ook altijd aangeraden. Helaas zal dit het barsten niet in elk geval kunnen voorkomen en dan kan je bij ons langskomen voor een iPhone 8 scherm reparatie. Het is een relatief voordelige reparatie, waardoor jouw telefoon er weer uit ziet als nieuw. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere opties. Wij bieden schermen aan in de kleuren zwart en wit. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kwaliteiten.

 • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
 • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
 • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Afhankelijk van het soort scherm wat je kiest varieert de prijs en kwaliteit. Dit is absoluut iets om bij stil te staan wanneer je bij ons langs komt of een afspraak inplant voor een iPhone 8 scherm reparatie.

De iPhone 8 achterkant vervangen

Naast een iPhone 8 scherm reparatie kan je bij ons langskomen voor het vervangen van de iPhone 8 achterkant. Als de achterkant van jouw iPhone 8 beschadigd is kan dit negatieve gevolgen hebben voor de werking van het toestel. In de achterkant van de iPhone 8 zitten namelijk verschillende belangrijke onderdelen en bedradingen verwerkt die essentieel zijn voor een goede werking van het toestel. De achterkant bestaat onder meer uit:

 • De achterkant inclusief randen.
 • Knoppen inclusief bekabeling.
 • Wi-Fi en GPS antennes.
 • De flitser

Wanneer je ervoor kiest om de iPhone 8 achterkant te laten vervangen door GSM Reparatie Centrum zullen al deze onderdelen vervangen worden. De onderdelen zijn dus stuk voor stuk zo goed als nieuw. Tevens is het mogelijk om losse onderdelen die in de achterkant van de iPhone zitten te vervangen. Wanneer de telefoon echter meerdere gebreken vertoont raden wij over het algemeen aan om de gehele achterkant inclusief onderdelen te vervangen. Net als een iPhone 8 scherm reparatie voeren wij deze reparatie snel en voordelig uit.

Wacht niet langer en kom langs!

Dat jouw telefoon nog niet oud is betekent niet dat een reparatie niet nodig kan zijn. Wacht niet totdat de problemen te groot zijn geworden en kom gewoon eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Een iPhone 8 batterij vervangen zal ervoor zorgen dat je de telefoon weer kunt gebruiken zonder deze meerdere keren per dag op te moeten laden. Heb je een barst in je scherm, laat deze dan niet maanden zitten totdat het nog erger wordt en kom langs voor een iPhone 8 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!