• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 8 scherm reparatie en achterkant vervangen

De iPhone 8 is door Apple in het jaar 2017 uitgebracht. Het lijkt dan misschien haast niet mogelijk dat daar nu al reparaties voor nodig zijn. Toch kan er altijd wat gebeuren waardoor je toch bij ons langs moet komen. Zeker een iPhone 8 scherm reparatie kan al snel nodig zijn. Ook komt het helaas regelmatig voor dat de achterkant van deze telefoon aan vervanging toe is, maar gelukkig kunnen wij deze ook prima vervangen. Wij vertellen je meer over de iPhone 8 achterkant vervangen en de scherm reparatie zodat je vast weet hoe dit allemaal in zijn werk gaat wanneer je bij ons langs komt.

Kies je iPhone 8 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Langskomen voor een iPhone 8 scherm reparatie

Doordat het scherm gemaakt is van dun glas ziet de telefoon er slank en stijlvol uit. Toch maakt dit hem ook wel wat vatbaarder voor schades. Een kleine botsing wanneer de telefoon in je broekzak zit kan al genoeg zijn om het glas te laten barsten. Het gebruik van bescherming voor de telefoon wordt dus ook altijd aangeraden. Helaas zal dit het barsten niet in elk geval kunnen voorkomen en dan kan je bij ons langskomen voor een iPhone 8 scherm reparatie. Het is een relatief voordelige reparatie waardoor jouw telefoon er weer uit ziet als nieuw. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere opties. Wij bieden schermen aan in de kleuren zwart en wit. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kwaliteiten.

 • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
 • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
 • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Afhankelijk van het soort scherm wat je kiest varieert de prijs en kwaliteit. Dit is absoluut iets om bij stil te staan wanneer je bij ons langs komt of een afspraak inplant.

De iPhone 8 achterkant vervangen

Als de achterkant van jouw iPhone 8 beschadigd is kan dit negatieve gevolgen hebben voor de werking van het toestel. In de achterkant van de iPhone 8 zitten namelijk verschillende belangrijke onderdelen en bedradingen verwerkt die essentieel zijn voor een goede werking van het toestel. De achterkant bestaat onder meer uit:

 • De achterkant inclusief randen.
 • Knoppen inclusief bekabeling.
 • Wi-Fi en GPS antennes.
 • De flitser

Wanneer je ervoor kiest om de iPhone 8 achterkant te laten vervangen door GSM Reparatie Centrum zullen al deze onderdelen vervangen worden. De onderdelen zijn dus stuk voor stuk zo goed als nieuw. Tevens is het mogelijk om losse onderdelen die in de achterkant van de iPhone zitten te vervangen. Wanneer de telefoon echter meerdere gebreken vertoond raden wij over het algemeen aan om de gehele achterkant inclusief onderdelen te vervangen.

Wacht niet langer en kom langs!

Dat jouw telefoon nog niet oud is betekend niet dat een reparatie niet nodig kan zijn. Wacht niet totdat de problemen echt groot zijn geworden en kom gewoon eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Een iPhone 8 batterij vervangen zal ervoor zorgen dat je de telefoon weer kunt gebruiken zonder deze meerdere keren per dag op te moeten laden. Heb je een barst in je scherm, laat deze dan niet maanden zitten totdat het nog erger wordt en kom langs voor een iPhone 8 scherm reparatie. Wij helpen je graag zodat je weer zorgeloos gebruik kunt maken van jouw telefoon.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug