• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 8 Plus scherm reparatie en achterkant vervangen

De iPhone 8 Plus biedt net iets meer mogelijkheden als de iPhone 8. Je kunt echter alleen van deze extra eigenschappen genieten als jouw telefoon helemaal werkt zoals hoort. Het niet kunnen lezen van het scherm door barsten of het slechter functioneren van de telefoon door defecte bedrading in de achterkant horen daar niet bij. De iPhone 8 Plus werd in 2017 uitgebracht wat dus best eens kan betekenen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Gelukkig is dat niet erg omdat wij dit voordelig en snel voor je kunnen regelen. Voor een iPhone scherm reparatie en een iPhone 8 Plus achterkant vervangen kan je op elk moment bij ons terecht. Lees hieronder meer over deze veelvoorkomende reparaties.

Kies je iPhone 8 Plus reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie

Het grote glazen scherm van dit model iPhone laat hem er stijlvol uit zien en maakt de telefoon erg prettig in gebruik. Toch is het ook een kwetsbaar punt waar vaak reparaties nodig voor zijn. Ergens tegenaan stoten kan er al voor zorgen dat het scherm barst en een val kan het hele scherm laten versplinteren. Het gebruik van bescherming voor de telefoon wordt dus ook altijd aangeraden. Helaas kan ook dit niet elke beschadiging volledig voorkomen en dan kan je bij ons langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie. Dit is een goedkope reparatie die snel uitgevoerd kan worden. Zo kan je alles weer goed lezen en veilig gebruik maken van jouw telefoon. Je hebt de keuze uit meerdere opties als je een nieuw scherm nodig hebt. Wij bieden schermen aan in een witte en zwarte kleur. Daarnaast heb je ook de keuze tussen verschillende kwaliteiten.

 • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
 • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
 • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

De prijzen verschillen per soort scherm wat je kunt kiezen en je kunt hierover natuurlijk ook meer vragen aan ons in de winkel. De kwaliteit en prijs die je verwacht is wel iets om over na te denken voordat je een reparatie laat uitvoeren.

De iPhone 8 Plus achterkant vervangen

De iPhone 8 Plus achterkant vervangen biedt veel verschillende voordelen. In de achterkant van deze telefoon zitten namelijk verschillende belangrijke onderdelen verwerkt die essentieel zijn voor het functioneren van de telefoon. Wanneer je dus een lange tijd met beschadigingen aan de achterkant blijft rondlopen kan dit uiteindelijk zeer negatieve gevolgen hebben voor werking van de telefoon. In de achterkant van de iPhone 8 Plus zitten de volgende onderdelen verwerkt:

 • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
 • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
 • Knoppen (bijvoorbeeld volume) inclusief bekabeling.
 • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
 • De flitser

Wij helpen je graag zodat je jouw iPhone 8 Plus zonder klachten kunt blijven gebruiken. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de defecte achterkant of de grote barsten in het scherm zullen de problemen alleen maar groter worden. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie en de iPhone 8 Plus achterkant vervangen zodat je hem nog lang kunt blijven gebruiken.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug