• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 7 scherm reparatie en batterij vervangen

De iPhone 7 is nog niet zo heel lang geleden op de markt gebracht en heeft werkelijk geweldige features. Hij wordt door veel mensen nog gebruikt en hoeft nog niet verouderd te zijn. Dit wil niet zeggen dat je geen iPhone 7 scherm reparatie nodig kan hebben of dat de iPhone 7 batterij vervangen moet worden. Zeker doordat telefoons tegenwoordig enorm veel gebruikt worden en overal meegenomen worden kan er wel eens wat kapot gaan. Wij raden je echt af om hier maar mee door te blijven lopen. Het laten repareren van losse onderdelen kost niet veel en als je in een van de winkels binnen loopt kan je binnen 20 minuten weer buiten staan met een smartphone die als nieuw is.

Keuzes bij een iPhone 7 scherm reparatie

Als je langs komt voor een iPhone 7 scherm reparatie zal je moeten kiezen uit verschillende opties. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren maar ook kwaliteit is niet altijd hetzelfde. Wij bieden namelijk verschillende schermen aan waarvan de prijzen en kwaliteiten uiteen lopen. Je hebt de keuze uit de volgende schermen wanneer je bij ons komt voor reparatie:

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Een iPhone 7 batterij vervangen

In de iPhone 7 bevindt zich een 3.80 V 7.45 Wh Li-Ion batterij, ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij. Volgens Apple kun je aan de hand van deze batterij 14 uur lang aan één stuk door telefoneren, 14 uur lang via Wi-Fi surfen op het internet en 10 dagen lang de telefoon in stand-by stand aan laten staan voordat de batterij helemaal leeg is. Je kunt dus lang gebruik maken van de batterij voordat deze opgeladen moet worden. Wanneer je jouw telefoon een aantal jaar gebruikt hebt zal je merken dat de tijd dat je dit allemaal kunt doen begint terug te lopen. Dat hoeft niet direct storend te zijn. Toch wordt het een heel vervelend verhaal als je een telefoon 2-3 keer per dag aan de oplader moet leggen. Een iPhone 7 batterij vervangen kan dan gewoon niet langer uitgesteld worden om erger te voorkomen.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Vaak als er iets kapot gaat aan een iPhone wordt er snel gedacht dat er een nieuwe telefoon nodig is. Wanneer er een barst in het scherm zit lijkt een iPhone 7 scherm reparatie nog wel logisch, maar als de telefoon niet meer aan gaat wordt er al snel niet meer aan repareren gedacht. Dat is zonde omdat je dan in veel gevallen een telefoon weg doet die nog prima een hele tijd mee zou kunnen. Een iPhone 7 batterij vervangen kan dan echt wonderen verrichten en zorgen dat de telefoon weer gebruikt kan worden als toen deze nieuw was. Het laten vervangen van onderdelen is na lang gebruik haast onvermijdelijk maar het is een stuk voordeliger dan het direct aanschaffen van een nieuwe iPhone. Ook is het in veel gevallen sneller geregeld als het aanschaffen en volledig instellen van een nieuwe smartphone. Kom daarom langs bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 7 scherm reparatie en een iPhone 7 batterij vervangen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!