• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 7 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

De iPhone 7 Plus kan beschouwd worden als de grote broer van de iPhone 7. Het scherm is net wat groter, de processors beter en hij weegt hierdoor ook wat zwaarder. Hierdoor zit er ook een verschil in het laten repareren of vervangen van diverse onderdelen. Toch is dit indien mogelijk een stuk voordeliger als het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Dit model smartphone is uitgebracht in het jaar 2016 en kan dus nog niet echt oud zijn. Dat wil echter niet zeggen dat een reparatie niet nodig is. Een iPhone 7 Plus batterij vervangen wordt namelijk al aangeraden na 2 jaar gebruik. Ook een iPhone 7 Plus scherm reparatie kan altijd nodig zijn, je hoeft maar ergens tegenaan te botsen om een flinke barst te kunnen krijgen.

Kies je iPhone 7 Plus reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

De iPhone 7 Plus batterij vervangen

De iPhone 7 Plus heeft een 3.82 V 11.10 Wh Li-Ion batterij. Dergelijke batterijen hebben veel voordelen ten opzichte van batterijen die voorheen gebruikt werden in telefoons. In de eerste plaats hebben deze batterijen een aantal nadelen niet welke andere typen batterijen wel hebben. Bij Li-Ion batterijen weet je dat deze nooit zelf ontladen, als het apparaat niet gebruikt wordt loopt de batterij niet opeens alsnog leeg. Door gebrek aan een geheugeneffect kan je de telefoon altijd opladen. Zelfs als deze elke keer nog halfvol is zal je hier geen negatieve gevolgen van gaan merken. Daarnaast is de Li-Ion batterij milieuvriendelijker, heeft de batterij een hoger vermogen en zit de energie dichter op elkaar. Problemen met de batterij van dit model iPhone komen hierdoor minder vaak voor. Toch kan de iPhone 7 Plus batterij vervangen soms nodig zijn en dan kan je bij ons terecht. Wij kunnen dit voor je regelen binnen 20 minuten. Zodra je merkt dat je de telefoon vaker moet gaan opladen raden wij je aan hiervoor langs te komen.

Een iPhone 7 Plus scherm reparatie laten doen

De meeste schade of problemen met schermen ontstaan door gebruik. Vallen en stoten kunnen al makkelijk flinke schade aan het glas veroorzaken. Wij raden sowieso altijd gebruik van een hoesje en screenprotector aan. Toch zal dit helaas niet altijd alle schade kunnen voorkomen waardoor een iPhone 7 Plus scherm reparatie alsnog nodig is. Gelukkig is dit erg voordelig en kunnen wij dit binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Wij kunnen de reparatie uitvoeren met verschillende vervangende schermen. De prijzen en kwaliteit variëren hierdoor wel. De volgende opties zijn er wanneer je langskomt voor het laten plaatsen van een vervangend scherm:

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit model iPhone nog niet zo oud is kan je toch een reparatie nodig hebben en daarvoor kan je bij ons terecht. Elke reparatie voeren wij binnen 20 minuten uit en je hebt er erg veel voordeel van. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon naar ons op te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone 7 Plus scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 7 Plus batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone 7 Plus scherm reparatie en na de iPhone 7 Plus batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij GSM Reparatie Centrum staat de klant op nummer 1 en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug