• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6S scherm reparatie en batterij vervangen

De iPhone 6 is de meest verkochte smartphone en dat is niet voor niks zo. De iPhone 6S lijkt qua ontwerp precies hetzelfde en de verschillen zitten dus echt in de hardware. Alles gaat sneller met de 6S door de geüpgrade chip die erin zit. Je kunt alle spellen spelen zonder haperingen en de camera is beter dan van alle voorlopers. Hierdoor is deze smartphone enorm populair geworden. Het is echter wel zo dat je alleen gebruik kunt maken van deze functies als je een goed werkend scherm hebt en de batterij naar behoren werkt. Om hiervoor te zorgen zal je soms een iPhone 6S scherm reparatie moeten laten uitvoeren en is de iPhone 6S batterij vervangen altijd heel erg belangrijk.

Waarom laat je de iPhone 6S batterij vervangen?

De iPhone 6S maakt gebruik van een 3.82 V 6.55 Wh Li-Ion batterij. Hierdoor is de batterij ongeveer hetzelfde als die van zijn voorganger. Qua telefoontijd zou je 14 uur achter elkaar kunnen bellen voordat de batterij leeg is en in de stand-by stand duurt het zo’n 10 dagen voordat de batterij leeg is. Dat is wanneer je de telefoon net aangeschaft hebt. Je zal na lang gebruik merken dat dit allemaal net wat minder lang wordt en dat je telefoon meer tijd gaat doorbrengen aan de oplader. Dan is het tijd om de iPhone 6S batterij te vervangen. Het gangbare advies is om altijd je batterij te vervangen per 2 jaar. Hierna wordt het risico dat er wat mis gaat steeds groter. Je wilt ten slotte natuurlijk niet dat je telefoon opeens midden op een werkdag uitvalt terwijl je klanten moet bellen. Een dagje weg en geen foto’s meer kunnen maken is natuurlijk ook erg jammer. Laat daarom op tijd de batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum.

Een iPhone 6S scherm reparatie

Het kan iedereen overkomen dat een telefoon valt of dat je ermee ergens tegenaan stoot. Vaak is dat dankzij de hoesjes en screenprotectors die er zijn niet zo een groot probleem. Toch kan je wel eens pech hebben en dan ontstaat er een barst in het scherm. Hoe erg dit is ligt helemaal aan hoe hard de val of stoot is geweest. Een klein barstje aan de zijkant is niet direct hinderlijk maar kan wel met de tijd steeds erger worden. Wanneer je scherm ernstig beschadigd is kunnen er stukjes glas loskomen en is het ook niet meer leesbaar. Wij raden in beide gevallen aan om gewoon even langs te komen voor een nieuw scherm. Dit kost niet veel en een iPhone 6S scherm reparatie is snel gebeurt. Je kiest een kleur scherm en of je een refurbished of kopie scherm wilt en dan gaan wij voor je aan de slag.

Een scherm kwaliteit kiezen

Bij een iPhone 6S batterij vervangen hoef je geen keuzes te maken omdat er maar een soort batterij is die geschikt is voor dit model smartphone. Met schermen is dat weer een iets ander verhaal. Hierbij is vooral de kwaliteit erg belangrijk. Een origineel – gedemonteerd scherm is altijd origineel van Apple. Deze is verwijderd van een andere telefoon en helemaal nagekeken om er zeker van te zijn dat hij zo goed als nieuw is. Hiernaast hebben wij ook schermen die een kopie zijn van het origineel. Hierbij kan je wel wat verschil merken in bijvoorbeeld de kleuren maar dat is echt minimaal.

Wij bieden onwijs veel reparaties aan welke je nu makkelijk online kunt inplannen. Selecteer de iPhone 6S om in het juiste menu uit te komen. Hier selecteer je bijvoorbeeld de iPhone 6S scherm reparatie of iPhone 6S batterij vervangen. Door deze in je winkelwagen te plaatsen kun je eenvoudig een afspraak maken. Zo voorkom je wachttijden en ben je snel aan de beurt. Voor alle reparaties aan jouw smartphone kan je terecht bij GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug