• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6S scherm reparatie en batterij vervangen

De iPhone 6 is de meest verkochte smartphone en dat is niet voor niks zo. De iPhone 6S lijkt qua ontwerp precies hetzelfde en de verschillen zitten dus echt in de hardware. Alles gaat sneller met de 6S door de geüpgrade chip die erin zit. Je kunt alle spellen spelen zonder haperingen en de camera is beter dan van alle voorlopers. Hierdoor is deze smartphone enorm populair geworden. Het is echter wel zo dat je alleen gebruik kunt maken van deze functies als je een goed werkend scherm hebt en de batterij naar behoren werkt. Om hiervoor te zorgen zal je soms een iPhone 6S scherm reparatie moeten laten uitvoeren en is de iPhone 6S batterij vervangen altijd heel erg belangrijk.

Waarom laat je de iPhone 6S batterij vervangen?

De iPhone 6S maakt gebruik van een 3.82 V 6.55 Wh Li-Ion batterij. Hierdoor is de batterij ongeveer hetzelfde als die van zijn voorganger. Qua telefoontijd zou je 14 uur achter elkaar kunnen bellen voordat de batterij leeg is en in de stand-by stand duurt het zo’n 10 dagen voordat de batterij leeg is. Dat is wanneer je de telefoon net aangeschaft hebt. Je zal na lang gebruik merken dat dit allemaal net wat minder lang wordt en dat je telefoon meer tijd gaat doorbrengen aan de oplader. Dan is het tijd om de iPhone 6S batterij te vervangen. Het gangbare advies is om altijd je batterij te vervangen per 2 jaar. Hierna wordt het risico dat er wat mis gaat steeds groter. Je wilt ten slotte natuurlijk niet dat je telefoon opeens midden op een werkdag uitvalt terwijl je klanten moet bellen. Een dagje weg en geen foto’s meer kunnen maken is natuurlijk ook erg jammer. Laat daarom op tijd de batterij vervangen door GSM Reparatie Centrum.

Een iPhone 6S scherm reparatie

Het kan iedereen overkomen dat een telefoon valt of dat je ermee ergens tegenaan stoot. Vaak is dat dankzij de hoesjes en screenprotectors die er zijn niet zo een groot probleem. Toch kan je wel eens pech hebben en dan ontstaat er een barst in het scherm. Hoe erg dit is ligt helemaal aan hoe hard de val of stoot is geweest. Een klein barstje aan de zijkant is niet direct hinderlijk maar kan wel met de tijd steeds erger worden. Wanneer je scherm ernstig beschadigd is kunnen er stukjes glas loskomen en is het ook niet meer leesbaar. Wij raden in beide gevallen aan om gewoon even langs te komen voor een nieuw scherm. Dit kost niet veel en een iPhone 6S scherm reparatie is snel gebeurt. Je kiest een kleur scherm en of je een refurbished of kopie scherm wilt en dan gaan wij voor je aan de slag.

Een scherm kwaliteit kiezen

Bij een iPhone 6S batterij vervangen hoef je geen keuzes te maken omdat er maar een soort batterij is die geschikt is voor dit model smartphone. Met schermen is dat weer een iets ander verhaal. Hierbij is vooral de kwaliteit erg belangrijk. Een origineel – gedemonteerd scherm is altijd origineel van Apple. Deze is verwijderd van een andere telefoon en helemaal nagekeken om er zeker van te zijn dat hij zo goed als nieuw is. Hiernaast hebben wij ook schermen die een kopie zijn van het origineel. Hierbij kan je wel wat verschil merken in bijvoorbeeld de kleuren maar dat is echt minimaal.

Wij bieden onwijs veel reparaties aan welke je nu makkelijk online kunt inplannen. Selecteer de iPhone 6S om in het juiste menu uit te komen. Hier selecteer je bijvoorbeeld de iPhone 6S scherm reparatie of iPhone 6S batterij vervangen. Door deze in je winkelwagen te plaatsen kun je eenvoudig een afspraak maken. Zo voorkom je wachttijden en ben je snel aan de beurt. Voor alle reparaties aan jouw smartphone kan je terecht bij GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!