• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6S Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Het is belangrijk om niet te lang met een kapotte telefoon rond te blijven lopen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de klachten met de tijd alleen maar erger worden. Een klein barstje in het scherm kan bij een klein stootje opeens helemaal doorscheuren. Een batterij die iets vaker opgeladen moet worden doordat deze sneller leeg raakt kan ook opeens helemaal niet meer werken. Dit soort problemen maken jouw iPhone tijdelijk onbruikbaar en dat komt toch echt voor niemand echt goed uit. Daarom zeggen wij dat je altijd het beste snel langs kunt komen voor een iPhone 6S Plus scherm reparatie en een iPhone 6S Plus batterij vervangen. Wij doen dit voordelig en binnen 20 minuten sta je weer buiten met een telefoon zonder problemen.

Laat de iPhone 6S Plus scherm reparatie direct uitvoeren

Het is niet nodig om lang rond te blijven lopen met een defecte telefoon. Het scherm van een smartphone is toch echt een van de belangrijkste onderdelen en als deze kapot is moet daar wat aan gedaan worden. Bij ons kan je altijd snel terecht en wij voeren een iPhone 6S Plus scherm reparatie uit binnen 20 minuten. Als je wilt voorkomen dat je binnen komt op een druk moment en lang moet wachten kan je nu ook makkelijk een afspraak inplannen. Zelfs als je niet in de buurt woont is dat geen reden meer om met een gebarsten scherm te blijven lopen. Het is namelijk nu ook mogelijk een afspraak in te plannen en de iPhone met de post naar ons op te sturen. Je hebt hem dan binnen 48 uur alweer terug van ons met het nieuwe scherm.

Een iets duurdere scherm reparatie

Als je rond hebt gekeken op onze website en de verschillende opties hebt bekeken zie je dat de iPhone 6S Plus scherm reparatie een stuk duurder is als andere. Dit komt doordat het scherm anders werkt als van de voorlopers en deze extra technologie kost ook meer. Wij bieden verschillende opties aan als het gaat om de kwaliteit van het scherm waardoor de prijs kan variëren. Je hebt de keuze uit de volgende opties voor de kwaliteit:

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal origineel nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Op tijd de iPhone 6S Plus batterij vervangen

Als je gebruik wilt blijven maken van alle geweldige functies van dit model iPhone is het belangrijk dat de batterij optimaal werkt. De iPhone 6S Plus heeft een 3.8 V 10.45 Wh Li-Ion batterij (ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij). Alle smartphones van Apple maken gebruik van Li-Ion batterijen omdat deze beschikken over een hoog vermogen, een lange levensduur, een hoge energiedichtheid en ze zijn milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de nadelen van andere soorten batterijen niet aanwezig bij deze soort batterijen. Zo loopt de accu niet leeg wanneer deze niet in gebruik is en gaat er geen batterijcapaciteit verloren wanneer deze opgeladen wordt als deze nog niet in zijn geheel leeg is. Binnen ongeveer 165 minuten laad je de batterij van de iPhone 6S plus van 0 naar 100. Bij gemiddeld gebruik kun je 9 tot 11 uur gebruik maken van de telefoon voordat deze weer opgeladen moet worden. Na ongeveer twee jaar gebruik kan je gaan merken dat de kwaliteit achteruit gaat en dan is deze aan vervanging toe. Dit kost niet veel en is snel gebeurt. Blijf daarom nooit langer met een verouderde batterij rondlopen en kom langs bij GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug