• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6S Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Het is belangrijk om niet te lang met een kapotte telefoon rond te blijven lopen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de klachten met de tijd alleen maar erger worden. Een klein barstje in het scherm kan bij een klein stootje opeens helemaal doorscheuren. Een batterij die iets vaker opgeladen moet worden doordat deze sneller leeg raakt kan ook opeens helemaal niet meer werken. Dit soort problemen maken jouw iPhone tijdelijk onbruikbaar en dat komt toch echt voor niemand echt goed uit. Daarom zeggen wij dat je altijd het beste snel langs kunt komen voor een iPhone 6S Plus scherm reparatie en een iPhone 6S Plus batterij vervangen. Wij doen dit voordelig en binnen 20 minuten sta je weer buiten met een telefoon zonder problemen.

Laat de iPhone 6S Plus scherm reparatie direct uitvoeren

Het is niet nodig om lang rond te blijven lopen met een defecte telefoon. Het scherm van een smartphone is toch echt een van de belangrijkste onderdelen en als deze kapot is moet daar wat aan gedaan worden. Bij ons kan je altijd snel terecht en wij voeren een iPhone 6S Plus scherm reparatie uit binnen 20 minuten. Als je wilt voorkomen dat je binnen komt op een druk moment en lang moet wachten kan je nu ook makkelijk een afspraak inplannen. Zelfs als je niet in de buurt woont is dat geen reden meer om met een gebarsten scherm te blijven lopen. Het is namelijk nu ook mogelijk een afspraak in te plannen en de iPhone met de post naar ons op te sturen. Je hebt hem dan binnen 48 uur alweer terug van ons met het nieuwe scherm.

Een iets duurdere scherm reparatie

Als je rond hebt gekeken op onze website en de verschillende opties hebt bekeken zie je dat de iPhone 6S Plus scherm reparatie een stuk duurder is als andere. Dit komt doordat het scherm anders werkt als van de voorlopers en deze extra technologie kost ook meer. Wij bieden verschillende opties aan als het gaat om de kwaliteit van het scherm waardoor de prijs kan variëren. Je hebt de keuze uit de volgende opties voor de kwaliteit:

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal origineel nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Op tijd de iPhone 6S Plus batterij vervangen

Als je gebruik wilt blijven maken van alle geweldige functies van dit model iPhone is het belangrijk dat de batterij optimaal werkt. De iPhone 6S Plus heeft een 3.8 V 10.45 Wh Li-Ion batterij (ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij). Alle smartphones van Apple maken gebruik van Li-Ion batterijen omdat deze beschikken over een hoog vermogen, een lange levensduur, een hoge energiedichtheid en ze zijn milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de nadelen van andere soorten batterijen niet aanwezig bij deze soort batterijen. Zo loopt de accu niet leeg wanneer deze niet in gebruik is en gaat er geen batterijcapaciteit verloren wanneer deze opgeladen wordt als deze nog niet in zijn geheel leeg is. Binnen ongeveer 165 minuten laad je de batterij van de iPhone 6S plus van 0 naar 100. Bij gemiddeld gebruik kun je 9 tot 11 uur gebruik maken van de telefoon voordat deze weer opgeladen moet worden. Na ongeveer twee jaar gebruik kan je gaan merken dat de kwaliteit achteruit gaat en dan is deze aan vervanging toe. Dit kost niet veel en is snel gebeurt. Blijf daarom nooit langer met een verouderde batterij rondlopen en kom langs bij GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!