• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Als je een iPhone 6 Plus scherm reparatie nodig hebt kunnen wij je helpen met het plaatsen van een nieuw scherm waardoor je jouw telefoon weer een hele tijd zorgeloos kunt gebruiken. Zo kunnen wij eveneens jouw iPhone 6 Plus batterij vervangen wanneer de probleem aanhouden. Als een van de twee kapot is denk je misschien al snel aan een nieuwe telefoon terwijl dit vaak helemaal niet nodig is. Soms is een vervanging de oplossing van al jouw problemen. Het is voordeliger dan het kopen van een compleet nieuw toestel. Overweeg dit daarom altijd eerst. Wij vertellen je meer over dit model iPhone en het laten vervangen van een gebarsten scherm en verouderde batterij.

Wat je moet weten over de iPhone 6 Plus

De iPhone 6 en de iPhone 6 plus werden tegelijkertijd uitgebracht. Zoals de naam al aangeeft, is de iPhone 6 plus een uitgave van de iPhone 6 met verbeteringen en extra’s. Het grootste verschil tussen de twee zit hem vooral in het formaat van het scherm: waar deze bij de iPhone 6 een grootte heeft van 120 millimeter, is deze bij de iPhone 6 plus 140 millimeter. Qua functies zijn de twee gelijk aan elkaar. Zowel op het gebied van design als qua hardware zijn er verschillen tussen de iPhone 6 Plus en zijn voorgangers. Dit is een dunner dan ooit uitgevoerd model met tegelijk ook een groter scherm als de voorlopers. Ook qua hardware is de iPhone 6 plus een flinke sprong vooruit. Zo is de processor sneller, kun je meer en intensievere taken uitvoeren op deze smartphone, heeft de batterij een langere levensduur en heeft de display een hogere kwaliteit met scherper beeld.

Een reparatie laten uitvoeren aan scherm of batterij

Het laten uitvoeren van reparaties is bij ons erg snel gedaan en het regelen ervan is simpel. Een iPhone scherm reparatie bestaat uit het verwijderen van het oude scherm en het plaatsen van een ander scherm. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere opties. Je hebt de keuze uit een zwart en wit scherm waardoor je kunt kiezen wat het beste bij de kleur van jouw iPhone past. Een belangrijkere keuze is echter de kwaliteit. Een refurbished scherm is van een andere iPhone verwijderd en volledig getest op kwaliteit. Hierdoor zal je totaal geen verschil hebben met jouw oude scherm. Wij bieden ook kopie schermen aan waarvan de kwaliteit van de kleuren op het scherm net wat anders zijn. Een iPhone 6 Plus batterij vervangen is net zo snel gedaan. Met de tijd zal je merken dat de kwaliteit achteruit gaat en door deze tijdig te vervangen kun je zonder problemen jouw telefoon blijven gebruiken. In alle gevallen is de reparatie door ons snel uit te voeren zodat je weer snel naar huis kunt met jouw telefoon.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone 6 Plus scherm reparatie of voor een iPhone 6 Plus batterij vervangen kan je bij GSM Reparatie Centrum terecht. Zelfs met dit model iPhone waar opeens veel dingen helemaal anders waren. Zowel het vervangen van het scherm als van een batterij kost niet veel en is snel gebeurt. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor elke reparatie die je nodig hebt via onze nieuwe website. Stel je voor dat je een iPhone 6 Plus scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 6 Plus batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Via het menu kun je jouw telefoon opzoeken tussen alle opties, wanneer je deze selecteert kom je op een pagina terecht met diverse reparaties. Degene welke je nodig hebt voeg je toe aan de winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt een afspraak maken om langs te komen met jouw telefoon in een van onze filialen. Als wij je al verwachten kan dit je best wat wachttijd besparen. Daarnaast is het nu ook mogelijk en erg makkelijk om je telefoon met de post naar ons op te sturen. Wij repareren hem direct na ontvangst en zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone 6 Plus scherm reparatie en na de iPhone 6 Plus batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug. Wij gaan altijd direct aan de slag waardoor jij nooit lang hoeft te wachten om jouw smartphone weer te kunnen gebruiken.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug