• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 6 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Als je een iPhone 6 Plus scherm reparatie nodig hebt kunnen wij je helpen met het plaatsen van een nieuw scherm waardoor je jouw telefoon weer een hele tijd zorgeloos kunt gebruiken. Zo kunnen wij eveneens jouw iPhone 6 Plus batterij vervangen wanneer de probleem aanhouden. Als een van de twee kapot is denk je misschien al snel aan een nieuwe telefoon terwijl dit vaak helemaal niet nodig is. Soms is een vervanging de oplossing van al jouw problemen. Het is voordeliger dan het kopen van een compleet nieuw toestel. Overweeg dit daarom altijd eerst. Wij vertellen je meer over dit model iPhone en het laten vervangen van een gebarsten scherm en verouderde batterij.

Wat je moet weten over de iPhone 6 Plus

De iPhone 6 en de iPhone 6 plus werden tegelijkertijd uitgebracht. Zoals de naam al aangeeft, is de iPhone 6 plus een uitgave van de iPhone 6 met verbeteringen en extra’s. Het grootste verschil tussen de twee zit hem vooral in het formaat van het scherm: waar deze bij de iPhone 6 een grootte heeft van 120 millimeter, is deze bij de iPhone 6 plus 140 millimeter. Qua functies zijn de twee gelijk aan elkaar. Zowel op het gebied van design als qua hardware zijn er verschillen tussen de iPhone 6 Plus en zijn voorgangers. Dit is een dunner dan ooit uitgevoerd model met tegelijk ook een groter scherm als de voorlopers. Ook qua hardware is de iPhone 6 plus een flinke sprong vooruit. Zo is de processor sneller, kun je meer en intensievere taken uitvoeren op deze smartphone, heeft de batterij een langere levensduur en heeft de display een hogere kwaliteit met scherper beeld.

Een reparatie laten uitvoeren aan scherm of batterij

Het laten uitvoeren van reparaties is bij ons erg snel gedaan en het regelen ervan is simpel. Een iPhone scherm reparatie bestaat uit het verwijderen van het oude scherm en het plaatsen van een ander scherm. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere opties. Je hebt de keuze uit een zwart en wit scherm waardoor je kunt kiezen wat het beste bij de kleur van jouw iPhone past. Een belangrijkere keuze is echter de kwaliteit. Een refurbished scherm is van een andere iPhone verwijderd en volledig getest op kwaliteit. Hierdoor zal je totaal geen verschil hebben met jouw oude scherm. Wij bieden ook kopie schermen aan waarvan de kwaliteit van de kleuren op het scherm net wat anders zijn. Een iPhone 6 Plus batterij vervangen is net zo snel gedaan. Met de tijd zal je merken dat de kwaliteit achteruit gaat en door deze tijdig te vervangen kun je zonder problemen jouw telefoon blijven gebruiken. In alle gevallen is de reparatie door ons snel uit te voeren zodat je weer snel naar huis kunt met jouw telefoon.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone 6 Plus scherm reparatie of voor een iPhone 6 Plus batterij vervangen kan je bij GSM Reparatie Centrum terecht. Zelfs met dit model iPhone waar opeens veel dingen helemaal anders waren. Zowel het vervangen van het scherm als van een batterij kost niet veel en is snel gebeurt. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor elke reparatie die je nodig hebt via onze nieuwe website. Stel je voor dat je een iPhone 6 Plus scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 6 Plus batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Via het menu kun je jouw telefoon opzoeken tussen alle opties, wanneer je deze selecteert kom je op een pagina terecht met diverse reparaties. Degene welke je nodig hebt voeg je toe aan de winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt een afspraak maken om langs te komen met jouw telefoon in een van onze filialen. Als wij je al verwachten kan dit je best wat wachttijd besparen. Daarnaast is het nu ook mogelijk en erg makkelijk om je telefoon met de post naar ons op te sturen. Wij repareren hem direct na ontvangst en zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone 6 Plus scherm reparatie en na de iPhone 6 Plus batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug. Wij gaan altijd direct aan de slag waardoor jij nooit lang hoeft te wachten om jouw smartphone weer te kunnen gebruiken.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!