• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 5S scherm reparatie en batterij vervangen

Na een tijd van gebruik kan een telefoon gebreken gaan vertonen. Dit kan komen door het gebruik zelf maar ook doordat je de telefoon bijvoorbeeld laat vallen. Vaak blijven mensen de telefoon dan zo gebruiken terwijl dat helemaal niet nodig is. Het kost namelijk helemaal niet veel om reparaties uit te laten voeren. Een iPhone 5S batterij vervangen en een iPhone 5S scherm reparatie zijn al mogelijk vanaf 29 euro. Blijf daarom niet langer rondlopen met een telefoon die je constant moet opladen of waarvan je de helft van het scherm niet meer kan lezen. Laat een reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

De batterij van een iPhone 5S laten vervangen

Een iPhone 5S batterij vervangen is een klusje wat wij snel voor je kunnen doen en het kost je niet veel. Door dit te doen zal jouw telefoon weer een flinke tijd mee kunnen. Een iPhone 5S is uitgerust van een Li-Ion batterij. De meest bekende eigenschappen hiervan zijn is een lange batterijduur en een erg goede kwaliteit. Hierdoor zal je zeker in het begin geen problemen hebben om jouw telefoon gedurende de hele dag intensief te gebruiken. Een iPhone 5S batterij vervangen wordt toch wel aangeraden na 2 jaar gebruik omdat het risico op problemen na die tijd een stuk groter wordt. Deze problemen kun je beginnen te merken aan het feit dat je de telefoon vaker aan de oplader moet leggen. Het kan ook gebeuren dat de batterij er opeens helemaal mee ophoudt. Om dit op een ongelegen moment te voorkomen raden wij aan om jouw batterij na de aanbevolen tijd snel mogelijk te laten vervangen.

Een iPhone 5S scherm reparatie laten uitvoeren

Een scherm met barsten blijven gebruiken is naast onhandig ook nog eens onveilig. Afhankelijk van hoe erg de schade is kunnen er stukjes glas losraken. Daarom is ons advies om het scherm altijd zo snel mogelijk te laten vervangen. Hiervoor kun je gewoon even bij een van onze filialen binnen lopen. Binnen 20 minuten kunnen wij hem namelijk al voor je vervangen. Je hebt hierbij de keuze uit de kleuren zwart en wit. Ook kan je kiezen uit twee verschillende kwaliteiten. Een refurbished scherm is altijd nagekeken voor het gebruik als een tweedehands scherm. Deze is dus wel al gebruikt maar net zo goed als nieuw. De kwaliteit hiervan is precies zoals je gewend bent. We hebben ook kopie schermen welke qua kwaliteit wel verschillen al is dat minimaal. Het verschil zit voornamelijk in de kleuren en helderheid wat je zal zien. Dit zijn goedkopere schermen als de refurbished opties voor een iPhone 5S scherm reparatie.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone 5S scherm reparatie of voor een iPhone 5S batterij vervangen ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen 20 minuten is jouw telefoon weer klaar voor gebruik en kun je hem meenemen. Ook krijg je op de vervangen onderdelen tot 12 maanden garantie. Naast het langskomen in de winkel zoals je misschien wel gewend bent kan je met onze nieuwe website nog makkelijker geholpen worden. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor de reparatie die je nodig hebt. Stel je voor dat je een iPhone 5S scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 5S batterij vervangen, dan kun je dit opzoeken in de website en toevoegen aan jouw winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen. Het inplannen van een afspraak bespaart je wachttijd in de winkel bij drukte maar je kunt er ook voor kiezen om jouw telefoon met de post naar ons op te sturen. Het duurt dan maximaal 48 uur voordat je deze weer terug in huis hebt. Wat jouw wens ook is, wij van GSM Reparatie Centrum zullen alles doen wat we kunnen om je te helpen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!