• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 5C scherm reparatie en batterij vervangen

De iPhone 5C is door Apple uitgebracht in September 2013. Dat is toch al best een tijd geleden en het is dan ook niet gek dat je ondertussen een reparatie nodig hebt. Wij voeren vaak een iPhone 5C scherm reparatie uit wat logisch is door veel gebruik. Het kan namelijk zelfs met een hoesje en screenprotector wel eens gebeuren dat de telefoon verkeerd valt en het scherm gebreken gaat vertonen. Daarnaast doen wij vaak de iPhone 5C batterij vervangen. Er wordt aangeraden dit elke 2 jaar te doen. Je kunt je dus wel voorstellen dat we al vaak batterijen voor de iPhone 5C hebben moeten vervangen.

Een iPhone 5C scherm reparatie laten uitvoeren

In de meeste gevallen ontstaat schade aan het scherm door vallen of stoten. Hiertegen kan je het scherm deels beschermen met een hoesje en screenprotector. Toch zal dit schade niet altijd voorkomen. Er ontstaan dan vaak barsten in het scherm waardoor je hier niet meer goed op kan lezen en in ernstige gevallen kunnen er zelfs stukjes glas loskomen. Het laten plaatsen van een nieuw scherm hoeft helemaal niet veel te kosten wanneer je met je telefoon naar ons komt. Voor dit model is er al een iPhone 5C scherm reparatie mogelijk vanaf 29 euro. Blijf dus niet onnodig lang met een gebroken scherm rondlopen en maak weer gebruik van jouw smartphone zoals je gewend bent.

Kiezen uit verschillende beeldschermen

Wanneer je het scherm van jouw iPhone 5C gaat laten vervangen heb je de keuze uit schermen van verschillende kwaliteit. De verschillen zijn minimaal maar we willen je er toch op wijzen. Een refurbished scherm is een origineel Apple scherm. Hierdoor is de kwaliteit precies zoals je gewend bent. Het is geen volledig nieuw scherm maar is gekeurd waardoor altijd zeker is dat de kwaliteit wel gelijk is aan dat van een nieuw exemplaar. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid aan tot het laten plaatsen van een kopie. Dit is iets voordeliger als een origineel maar de kwaliteit hiervan is net anders. Dit merk je bijvoorbeeld in de kleuren en helderheid van het scherm. Wij voeren de iPhone 5C scherm reparatie uit zoals jij wilt.

Wanneer laat je de iPhone 5C batterij vervangen?

Een batterij kan niet voor eeuwig meegaan en er wordt aangeraden deze zelfs elke 2 jaar te vervangen. Vaak wordt dit niet gedaan omdat er gedacht wordt aan hoge prijzen voor een reparatie. Toch kost het haast niks om een nieuwe batterij te laten plaatsen. Een iPhone 5C batterij vervangen kan je een hoop problemen besparen. Een oude batterij kan namelijk opeens stoppen met werken waardoor je op een verkeerd moment zonder telefoon komt te zitten. Het is een Li-Ion batterij welke lang meegaat. Je kunt je telefoon langer gebruiken en hoeft niet te wachten tot deze helemaal leeg is voordat je hem oplaadt. Wanneer de batterij toe is aan vervanging zal je merken dat je deze vaker moet opladen als voorheen. Blijf niet met dit soort ongemakken rondlopen en kom langs, laat ons jouw iPhone 5C batterij vervangen.

Kom voor reparatie naar GSM Reparatie Centrum

Het is onprettig om een telefoon te hebben waar problemen mee zijn. Dit is gelukkig vaak snel op te lossen en het hoeft niet veel te kosten. Een iPhone 5C scherm reparatie en een iPhone 5C batterij vervangen is al binnen 20 minuten gebeurt. Je hoeft je hierna geen zorgen te maken over de kwaliteit omdat je van ons tot 12 maanden garantie krijgt op de vervangen onderdelen. Naast deze twee reparaties kunnen wij natuurlijk nog veel meer bieden. Wil je weten wat dit allemaal is, bekijk dan eens de rest van ons aanbod voor de iPhone 5C. Wij van GSM Reparatie Centrum zien jou graag tevreden de winkel verlaten en doen dus altijd ons uiterste best om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug