• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 13 scherm reparatie of achterkant vervangen

Wanneer er scheuren, barsten of strepen in het scherm zitten van je iPhone, biedt een iPhone 13 scherm reparatie de uitkomst. Het feit dat het iPhone 13 scherm kapot gaat, is vervelend maar niet altijd gek. Er is maar één val nodig die het scherm kapot kan maken. Dit kan een onoplettend moment zijn dat de iPhone uit je handen valt, waardoor de iPhone kapot gaat. In dat soort gevallen is GSM Reparatie Centrum er voor een iPhone 13 scherm reparatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe een iPhone 12 scherm reparatie of een iPhone 12 achterkant vervangen werkt. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie. Meestal sta je na 25 minuten weer buiten met een telefoon die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed werkt. Als je geen tijd hebt om langs te komen, is het ook mogelijk om je defecte toestel naar ons op te sturen. Maak hiervoor een afspraak via onze website.

iPhone 13 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum maakt voor een iPhone 13 scherm reparatie gebruik van originele Apple schermen. Deze zijn afkomstig van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken teruggestuurd zijn naar apple. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen. Deze schermen hebben uiteraard geen barsten of scheuren. Daarnaast zijn ze krasvrij zodat je een optimaal product hebt dat je gebruikt. Je kan zowel besluiten om langs te komen in een van onze winkels in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen of je stuurt het toestel op. Een iPhone 12 scherm reparatie duurt in dat laatste geval 48 uur. In deze 48 uur wordt het iPhone 13 scherm gerepareerd en naar je terug gestuurd. Naast een iPhone 13 scherm reparatie kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van de iPhone 13 achterkant.

iPhone 13 achterkant vervangen

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je een iPhone 12 scherm reparatie nodig hebt. Een iPhone 13 achterkant vervangen is ook een reparatie die GSM Reparatie Centrum voor jou kan uitvoeren. Het scherm van een telefoon is uiteraard erg belangrijk, maar in de iPhone 13 achterkant zitten meerdere essentiële onderdelen voor het functioneren van het toestel. Door onze jarenlange ervaring hebben wij gezien dat mensen vaak lang blijven lopen met een kapotte achterkant. Het probleem hiervan is dat door een kapotte iPhone 13 achterkant, er stof en water bij de essentiële onderdelen kan komen. Dit kan ertoe leiden dat het toesten het niet meer doet. In de achterkant van iPhone 13 bevinden zich de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De cameralens met flitser;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • Het complete oplaadpunt!

Wanneer de iPhone 13 achterkant beschadigd is kan het zo zijn dat enkele van de bovenstaande onderdelen niet meer goed werken. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten aangezien je flink wat geld geïnvesteerd hebt in een kwalitatief goed toestel. Daarom is het verstandig om bij schade aan het toestel, dit zo spoedig mogelijk te laten repareren. Zowel bij een iPhone 13 scherm reparatie als bij het vervangen van de iPhone 13 achterkant maken we uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die voorzien zijn van een CE keurmerk.

GSM Reparatie Centrum

 Al sinds het jaar 2011 houden de specialisten van GSM Reparatie Centrum zich bezig met iPhone reparaties. Inmiddels hebben we vrijwel alle soorten defecten al eens voorbij zien komen en wij weten dan ook precies hoe we aan de slag moeten gaan met jouw iPhone 13 scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 32 achterkant. Tijdens onze reparaties zorgen we er altijd voor dat de data op je toestel behouden blijft en daarnaast bieden we tot 13 maanden garanties op de reparaties die we hebben uitgevoerd. Zijn we niet in staat om jouw toestel te repareren? Dan betaal je uiteraard niets. Dit noemen wij onze ‘no cure, no pay’ garantie. Kom langs of stuur je apparaat op. Voor een iPhone 13 scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 13 achterkant ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!