• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 13 Pro scherm reparatie of achterkant vervangen

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Het hoeft maar één keer verkeerd te gaan en er zit een barst in het scherm van je iPhone 13 Pro. Daardoor heb je een iPhone 13 Pro scherm reparatie nodig. In dat geval is het ook verstandig om het scherm snel te laten vervangen. De barsten zijn namelijk een opening voor stof en water, iets wat de iPhone 13 Pro nog erger defect kan maken. Dit toestel beschikt over een 6,1 inch Super Retina XDR-display met een resolutie van 2532 x 1170 pixels bij 460 ppi. Daarmee is de iPhone 13 Pro een prima toestel, die je zo snel mogelijk gerepareerd wil hebben indien nodig.  Bij GSM Reparatie Centrum voeren wij de iPhone 13 Pro scherm reparatie binnen 25 minuten voor je uit. Zijn we niet in staat om het scherm te repareren? Dan betaal je uiteraard niets. Dit noemen wij onze ‘no cure, no pay garantie’.

iPhone 13 Pro scherm reparatie

Bij een iPhone 13 Pro scherm reparatie van GSM Reparatie Centrum, weet je dat er gebruik gemaakt wordt van originele Apple schermen. Deze schermen zijn maar op een manier te verkrijgen. Deze schermen zijn namelijk gedemonteerd van een demo toestel van van een toestel die binnen twee weken is teruggestuurd naar Apple. Deze hebben uiteraard geen barsten en zijn krasvrij. Je kan ervoor kiezen om je defecte iPhone 12 Pro naar ons op te sturen of om langs te komen bij één van onze vestigingen in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout. Indien je je telefoon naar ons opstuurt voor een iPhone 13 Pro scherm reparatie ontvang je binnen 48 uur je gerepareerde telefoon terug in huis. Naast een scherm reparatie kan je tevens bij ons terecht voor het vervangen van de iPhone 13 Pro achterkant.

iPhone 13 Pro achterkant vervangen

In de achterkant van een iPhone 13 Pro zitten essentiële onderdelen voor het functionele van het toestel. Stof of water zijn dingen die ervoor kunnen zorgen dat op zowel korte als lange termijn de iPhone 13 Pro niet meer naar behoren werkt. Daarom is het van groot belang een iPhone 13 Pro achterkant te laten vervangen wanneer deze gebroken is. In de iPhone 13 Pro achterkant  zitten de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De camera lens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • De flitser van de camera

Wanneer de iPhone 13 Pro achterkant niet meer naar behoren werkt, kan het zijn dat enkele of meerdere van de bovenstaande onderdelen niet meer goed functioneren. Dit is natuurlijk enorm zonde wanneer je je beseft dat je een flink geldbedrag hebt neergelegd voor de aanschaf van een kwalitatief goed toestel. Door de iPhone 13 Pro achterkant op tijd te laten vervangen kan je de levensduur van het toestel verlengen. Net zoals bij de iPhone 13 Pro scherm reparatie maken wij bij het vervangen van de achterkant uitsluitende gebruik van originele Apple onderdelen die voorzien zijn van een CE keurmerk.

Kom langs of maak een afspraak

Voor een vakkundige en snelle iPhone 13 Pro scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 13 Pro achterkant ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Onze specialisten houden zich al jarenlang bezig met de reparatie van iPhones en wij hebben dan ook de meeste schadegevallen al voorbij zien komen. Hierdoor zijn wij in staat om jouw iPhone 13 Pro binnen 25 minuten te repareren. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen voor een iPhone 13 Pro scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 13 Pro achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!